Çevrenizde sizi Hacker sanan insanlar var mı?

Ömrüm, insanlara "Patlatmak" kelimesini izah etmekle geçti :) Kullanıcı adı - Şifre verilerinin nerelerde tutulduğu ve bu bilgilerin aşure gibi komşudan komşuya dağıtılmadığını anlattım sürekli :) O kadar önemli bir açık yakalasam zaten kendi çıkarlarım için kullanırdım, sizinkiler için değil. Eğer sizin çıkarlarınızla benim çıkarlarımı yan yana getirebilirseniz (Para) sizin çıkarlarınız için de bir şey yapılırdı elbette ki bu da benim çıkarıma hizmet olur:) Ortalığı karıştırdım galiba biraz.
 
Buırada şunu da önemsemek lazım. Herhangi bir gizlilik hakkını delmek, bir yetenek olarak kabul edilebilir, bir itirazım yok.

Ama neticede bu bir gizlilik hakkıdır ve kişinin mahremidir. Örneğin bireysel sosyal medya hesapları.

Bu yüzden ben bu tarz uzmanlık alanlarının yaygınlığına itiraz etmemekle beraber, bu çeşitteki uzmanlık alanlarının kullanılmasından yana değilim.
 
Benimde bir komşum vardı filmlerde ses izi oluyor bazılarında hem ingilizce hem Türkçe benim yaşımda kendisi bana diyordu ki ingilizce filmleri Türkçe'ye çevirebiliyorum deyip kendini hacker zannediyordu birde övüne övüne anlatıyordu bende tabi ona açıklamadım gerçeği dedim yazık. hahahahaha :D
@Silinen üye Ona bakarsan bende recep baltaş ve Murat5038'e üstad diyorum bu bilgisayarı bilen insanlara karşı çok saygılı olmamdan kaynaklanan bir şey.
 
Geçen sene programlama temelleri dersinde hoca for döngüsü kullanarak ekrana 10 tane Mustafa Kemal Atatürk yazdırın diye soru vermişti çok basitti zaten 30 saniyede yaptım sonra sınıfın geri kalanı benden yaparak baktı tüm sene boyunca o derste hep bana soru sordular şimdi ise web tasarım dersimiz var o derste bir şeyler bildiğimi belli etmiyorum kimse bana gelip bir şey sormuyor başkalarına soruyorlar o soru sorulan kişilerde bir havalarda bir havalarda.
 
Off, hem de o biçim. Ufacık bir sorunları olur bunların. Ne bilim en basitinden bir uygulamayı kuramıyordur, yaptıktan sonra sizi öyle bir överler ki.
Bana hacker diye seslenen bir çok kişi oluyor, ben bu kişileri her zaman terslemişimdir, hacker olmadığımı kanıtlamışımdır. He, zamanında uğraştık mı uğraştık; ama eskidendi o...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı