1500 TL Monitör Dahil Sistem Önerisi

MaShTiKa

Kilopat
Katılım
1 Ocak 2016
Mesajlar
216
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. Bilgisayar toplamak istiyorum fakat pek bilgim olmadığı için buraya soruyorum.
Monitör dahil 1500TL bir sistem toplamak istiyorum. Vatan'dan toplarsanız sevinirim. Mümkünse APU olmasın. Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Her ne kadar APU istemeseniz de bu bütçede en iyi performansı APU sistem verecektir. Vatan'dan toplarsanız elinizde doğru düzgün oyun oynatacak sistem bile olamaz maalesef. Buyrun, Wraith Cooler ile sistem çok daha serin çalışacaktır. Kullandığım site Webdenal. Güvenli bir sitedir, fakat toplama yapmıyorlar. Herhangi bir yerde toplatabilirsiniz alıp.

aı.jpg
 
İlk önce önerdiğiniz sistemler için teşekkür ederim. Bence 300W az şuanki sistemimde 300W ile çalışıyor ve bana az gibi geliyor çünkü ileride ekran kartı eklersem 300W yetmez bence. Şuanki sistemimde R7 240 var bunu @MasterofTechnology nin önerdiği sisteme eklesem nasıl olur?
 
Sistem Skylake olmalı ve o kadar verilecekse az mikrar daha konulup RX460 alınmalı.
 
Toplanır. Buyrun, fakat sizin şuan kullandığınız bilgisayarın parçalarını yazar mısınız? R7 240'nız varmış sanırsam. PSU'nuz kaç watt? PSU'nuzun 12v'sini verebilirseniz RX 460'ı çalıştırıp çalıştıramayacağını söyleyebilirim. Sıfır alacak iseniz bu. Tabii bu kasanın içindeki PSU RX 460 için yeterli olur. Bütçeyi artırabilirim derseniz daha iyi bir PSU'lu sistem toplayabilirim.

123.jpg
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı