LG televizyonda 3D ISO filmler nasıl oyatılır?

Koçara

Kilopat
Katılım
24 Eylül 2016
Mesajlar
150
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Geçen hafta mediamark'tan LG LHB 625 3d bluray sinema sistemi aldım. Yine LG marka 3d destekli televizyonumda Half sbs ve Half ou filmleri sorunsuz izleyebiliyorum. Fakat yeterli derinlik alamadığım için zevk vermiyor. Geçen gün internette gerçek 3D kalitesinde film izlemek için ISO uzantılı film gerektiğini okudum. Torrent'ten 35GB'lık San Andreas filmini indirdim. Fakat bu kez bluray okumadı. Şimdi, gerçek 3D derinliğini alabilmek için ISO uzantılı film izlemek gerektiği doğru mu? Eğer doğruysa bu ISO filmleri televizyonda nasıl izlerim? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
ISO formatını hiçbir TV desteklemiyor.Media player almanız gerek fakat piyasada pek media player kalmadı.Benim tavsiyem PC den HDMI kablosu çekerek seyredebilirsinizBen bu şekilde kullanıyorum çok memnunum.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı