Bu Saatten Sonra League Of Legends'e Başlanır mı ?

Veysel Demir

Kilopat
Katılım
12 Şubat 2016
Mesajlar
51
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bu saatten sonra başlasam yabancılık çeker miyim? Oyunun ortamı nasıl oynamaya değer mi? Cevaplarınızı bekliyorum. Bu arada ilk defa oynayacağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bana göre başlanmaz bu saatten sonra. Oyunun ortamı zaten insanlar bakımından çok kötü. Başlayacaksan bile Türkiye sunucusundan uzak dur. MOBA türü oyunları oynamışlığın yoksa alışman uzun sürecektir. Ayrıca oyun çok değişti eskisi gibi zevkli değil artık. 7 Yıl oldu sonuçta.
 
Bence başlamayın, illa başlayacağım diyorsanız yabancı serverları tercih edin. Bence League of Legends yerine daha iyi olan Battlerite veya Dota 2 başlayabilirsiniz.
 
Arkadaşım çok ısrar edip beraber gireriz diye başlattı. Keşke başlamasaydım sinirli bir insanım zaten oyunu oynayınca iyice sinir stres oluyorum. Çoluk çocuk 18 yaş altı çok var Türkiye sunucusunda ve ne kadar iyi oynarsan oyna asla böyle çocuklar yüzünden oyunu istediğin gibi oynayamıyorsun ve kendini geliştiremiyorsun. Başlama bence oyuna sinirli bir insan değilsen bile çok sinirli birine dönüşebilirsin ciddiyim. :)
 
Oyunda denge denen bir şey kalmadı.Sezon 4'ten sonrası oyun için çok kötü oldu bana göre.Dengesiz şampiyonlar, dengesiz hasarlar vb. Oyuncuları gelen yamalarda yapılan değişiklikler ile sadece istedikleri şampiyonu oynamaya yöneltiyorlar.(Riot Games'in istediği şampiyonları) Oyunda eskiden denge vardı, birisi bir şampiyona iyi midir diye sorduğunda bu oyunda iyi veya kötü yok diyebiliyorduk.Şu an öyle değil maalesef.Hasar vurmaması gereken şampiyonlar gelip tek atabiliyor.Dengelemeler dengelemeye yönelik değil.Sayamadığım bir çok şey var ama çoğundan önemlisi de oyuncu kitlesi...Oynayabilirsen Kuzey Amerika sunucusunda oyna ya da hiç oynama.Bu zamandan sonra oynamaya değer değil.
 

Geri
Yukarı