Eve insan gelince internetin yavaşlaması

AMD.322

Kilopat
Katılım
20 Mart 2016
Mesajlar
202
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba.
Problemim şöyle evime 5-6 insan gelip internete abandıkları zaman bile yavaşlamayan internetim kuzenlerim eve girdiği anda telefonları ağa bağlı olmamasına rağmen 0.5 Mbps hıza kadar düşüyor. Bunun sebebi ne olabilir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hemen korkma benimki sadece bir teori, yine de söyleyeyim. Kuzenlerine büyü yapılmış olabilir. Nefesi kuvvetli bir hoca bulup üflettirin.

Öte yandan bilimsel olarak düşünürsek; kuzenlerinden birini uzaylılar kaçırıp yerine bir robot koymuş olabilirler. Eve gelince otomatik olarak internete bağlanıp gezegenine bilgi gönderiyordur. Bu şekilde bütün internetini kullanmış olur.
 
Kuzenleriniz ve 5-6 misafir size Crysis 2'de ki gibi bir Lockhart'ın bir de Hargreave'nin yaptığı gibi EMP tuzağı kurmuş olabilirler.
 
Kuzenlerin WIFI sinyalini bozan bir cihaz kullanıyor olabilir... Hatta interneti kendi tekellerine alacak şekilde modemi ele geçirmiş olabilir onlar yokken sorun yoksa... Bence modeme göz at.
 
Sebebini bilmediğim ama ne olduğunu bildiğim bir durum. Bazı cihazlar wi-fi sinyallerini "IMDB dowload manager" programındaki gibi çoklu şekilde çekerler diye kabataslak ifade edeyim. Bunun için ekstra program kullanılabildiği gibi bazı cihazlar fabrika çıkışlı böyle. Bunun mekanizmasını ise bilmek isterdim, internet ağını kendisi için genişletince diğer cihazlara az pay düşüyor gibi gözüküyor..
 

Geri
Yukarı