Lenovo K5 Note Performans Sorunu

perseverance

Kilopat
Katılım
14 Ekim 2013
Mesajlar
713
Makaleler
4
Çözümler
2
Arkadaşlar 6 gün önce Vatan Bilgisayar'dan Lenovo K5 Note cep telefonu aldım. Fakat cihazı ilk açtığımda 5.1 ile geliyordu sonra 6.0'a yükselttim ama Real Racing 3, Asphalt 8 Airborne, Most Wanted gibi böyle grafik bakımından zengin oyunlarda akıcılık sağlayamıyor özellikle Most Wanted'da siyah ekran veriyor. Grafik birimi Mali T860-MP2 olmasına rağmen izlediğim videolarda sıfır kasma var diye aldım telefonu gelin görün ki telefon elimde patladı. Şimdi telefona stock rom kurup 5.1'de de aynı sorun var mı diye bakacağım. Önerilerinizi merak ediyorum cevap yazarsanız sevinirim.
@samet67671
 
Bende de k5 note var android yükseltmekle alakası hem var hem yok android 6 da pil optimizasyonu var ayarlarda 5 te ise yoktu galiba neyse nasıl çözeceğini soyleyim ayarlarda güç yöneticisine gir ordan pil optimizasyonu var ona tıkla ordan oyunu bul üzerine tiklayip pil optimizasyonu kapat yap saygılarımla bu arada telefonu kotulemeyin hemen bilginiz olmadan ben gayet memnunum sizde kimseye inanmayı n araştırmadan
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı