Kitapyurdu.com Güvenilir mi?

Ben de birkaç defa sipariş ettiğimde bir sorun yaşamadım. Ayrıca 30 TL üzeri kargo bedava. Kampanyaları da baya sağlam. Geçen sene edu.tr uzantılı mail adresi ile kayıt olanlara %10 daha indirim oluyordu. Paketlemeyi de sağlam yapıyorlar pürüzsüz gelmişti bana kitaplarım.
 
Güvenilir bir site. Yalnız doğruluğunu bilmiyorum fakat geçenlerde yaptıkları bir paylaşım kendileri hakkında bazı şeyleri sorgulattırdı.
 
Kitapyurdu' nu keşfettikten sonra D&R a bakmadım bir daha. Aldığım kitaplarda hiçbir sorun çıkmadı, gayet güzel ambalajlanıp gönderiliyor. Fakat asıl kullanmamı sağlayan kısmı: 10 TL gibi düşük bir fiyatın üzerinde alışveriş yaptığında kargo fiyatı 1 TL oluyor. Altında yaparsan ise 2.5 TL :D
İdefix ve d&r da bu 5 TL idi diye hatırlıyorum.
 
Bilhassa Kitapzen olmak üzere Kitapyurdun'dan da bir çok kez kitap aldım almaya da devam ediyorum. Hiç bir problemle karşılaşmadım şuana kadar.

Genellikle 1. gün tedarik ve sipariş süreci 2. günde ise zaten siparişim elime ulaşmış oluyor. Ayrıca kapağı , sayfaları yıpranmış bir kitapla da karşılaşmadım henüz.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı