MSI GE72 Apache Pro Pil Sorunu

kskmert

Hectopat
Katılım
15 Ocak 2017
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Aralık ayının ortasında MSI Ge72 2QE Apache Pro ürününü aldım. Ancak aralık ayından itibaren ilk defa dikkat ettim şarj durumunda ek resimde görüldüğü gibi "prize takılı , dolmuyor" gibi bir ibare gördüm. İnternetten bir araştırma yaptım ve pil ömrünün bitmiş olabileceği üzerine bir kaç yorum gördüm. Henüz 1 ayını doldurmamış üründe bu olabilir mi yada her hangi bir problem olabilir mi? Kafamı fazlasıyla kurcalamış durumda. Ayrıca gözlemlerim doğrultusunda %98 ile başlayan bu durum, ikinci gün %96 olarak devam etti, 3.gün %94, 4. günde %92 ile devam etmekte ve pilde kullanımda düşüş yaşanmamakta, açıp kapandıktan sonra düşüş gözlenmekte. Her hangi bir artış gözlenmemekte. Yardımınız için teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.

Ayrıca not olarak belirtmek isterim, YouTube üzerinden sizlerin inceleme videolarınızı takip ederek ürünü almış bulunmaktayım ve aşırı derecede kullanımdan memnunum. Emekleriniz için teşekkür eder devamını dilerim.

1V0adN.jpg
g2RvZ5.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Lenovo kullanırken bataryayı optimize eden bir program vardı, MSI'ında varsa kullanıp optimize edebilirsin. Bataryadan kaynaklı birşey olduğunu düşünmüyorum sorun optimizasyon olabilir.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı