Technopat Kullanıcıları Arasındaki "En İyi Sistem"

Soğutma ürünleri geldi, ancak ilk başta siparişini verdiğim kasadan daha bir haber yok. Daha doğrusu henüz fabrikada işlenmekte. Bana kasanın 5-6 haftada yapılıp öyle yollanacağı belirtilmişti. 2 hafta geçti, yani bi 1-2 ay daha bekleyeceğim gibi gözüküyor (n)
Eki Görüntüle 156051
@MuhammedBurak, yoksam Sahibinden, vb. sitelerdeki donanımları siz mi satıyorsunuz? :D (Şu kadar GB'li canavar kart, vs.)

@Bal Porsuğu, o sistem en son satılığa çıkmıştı. Ama yine de Sosyal'de yüksek performanslı sistemlere sahip üyeler var tabi.

Benim pc bana yetiyor. Bende 60.000 ₺ render için yapılmış pc istiyorum ama elime geçmiyor.
 
Benim pc bana yetiyor. Bende 60.000 ₺ render için yapılmış pc istiyorum ama elime geçmiyor.
Yetmiyor veya düşük bir sistemdir demiyorum, beni yanlış anlamayın. Hani, bir donanımı tanıtırken Mb., GB., GHz. yerine donanımın markası ve modeliyle tanıtmak çok daha mantıklıdır (y)
 
Benim sistem. İntel Pentium D, 1 gb ram, hd 2600 ekran kartı, 80 gb hdd ve 27 oyun. Hala gta vice city bitiremedim.
 
2003 te aldım, üstüne kaç tane aldım. Hala ondan vazgeçemem. İlk göz ağrım. Tüm deneylerimi onun üzerinde uyguladım. Bir kere bile arıza vermedi.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı