Resident Evil 7 Biohazard İncelemesi (Video)

Barış Can KURT

Hectopat
Katılım
31 Ekim 2013
Mesajlar
299
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar, uzun zamandır hayalim olan youtubeda video yayınlama planlarımı gerçekleştirmeye çalışıyorum. Oyunlar, filmler, diziler, romanlar hakkında ve daha pek çok konuda videolar çekeceğim bir youtube kanalı oluşturmayı umuyorum. Bu video acemilik dönemime ait. O yüzden mikrofona ara ara çok yaklaşmamı ve son saniyelerde yaptığım editleme hatasını lütfen mazur görün. Keyifli seyirler dilerim. :) Önemli Not: Giriş kısmını gaza gelerek fazla uzun tutmuşum :) incelemeye 35. saniyeden başlıyorum. Haberiniz olsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleme:
Ben genellikle bu tarz girişimleri gördüğüm zaman yeni başlamış yada başlamamış olmasını gözetmeksizin eleştirimi yaparım. O yüzden insanlar genellikle benim yeni başlamış kişilere karşı acımasız olduğumu söylerler. Ama bence doğru bir eleştiri bir çok şeyi kurtarabilir.

Öncelikle ses kalitesi güzel. Daha iyi olabilirdi ama gerçekten video boyunca ses ile ilgili çok rahatsız olduğum bir şey olmadı.

Konuşma tarzın yanlış ve yapmacık. Daha önceden hazırladığın bir metni direk olarak okuduğunu çok fazla bariz ediyorsun. Elbette ortada bir metin olacak ama bunu ne kadar rahat ve içten okursan o kadar samimi gelirsin. Örnek olarak incelemeye geçeceğim demektense incelemeye geçelim demen daha samimi olacaktır.

Bu yazdığım şey tam olarak eleştiri değil daha çok nasıl hissettiğim ile ilgili. Sanki hazırladığın metin tam olarak senin görüşünü içermiyor gibi. Demeye çalıştığım şey bir yerden almışsın falan değil hayır. Sanki ikimiz yakın arkadaş olsak ve ben sana bu oyun ile ilgili görüşlerimi sorsam daha farklı bir cevap verecekmişsin gibi.

Sondaki edit hatası çok mühim değil. Zamanında bende bu işle uğraşıp bazı noktalara geldim kafanda bir soru olursa veya tavsiyeye ihtiyacın olursa yardım etmek hoşuma gider. Biraz daha özveri ve samimiyet ile güzel bir noktaya ulaşabilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı