Kredi kartı alışveriş yapamama sorunu

TroJhen

Hectopat
Katılım
6 Eylül 2016
Mesajlar
67
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Benim babamın kredi kartı var ve ben kullanıyorum ve çok fazla bir şey almıyorum. Şu an 1900TL kullanabiliyorum ve borcu da 1500 arasında falan. Neyse işte arkadaşlar neyse bugün 150 TL'ye çok güzel bir ayakkabı görmüştüm. Almaya gittim Adidas'tan adama dedim ki kartla çekiyor musunuz? Dedi ki evet. Paketledi tam çekecekken banka tarafından onaylanmadı. Allah allak dedim bir dah dene dedim. Bir daha denedi gene aynı hatayı verdi. ATM'den dedim nakit Avans çekeyim dedim. ATM'ye gittim. Aynı hatayı orası da verdi. Müşteri hizmetlerıini aradım. Dediler ki kartınızın asgari ödemesi 700 TL. Bunu ödemeniz gerek. O yüzden blok olmuş dedi. Kullanıma kapanmış dedi. Ne yapmam lazım? Ben İstanbul'dayım babam Ordu'da. Bankadaki adam babamız olması lazım dedi. Babam gelemez sırf kart için İstanbul'a. Yardımlarınızı bekliyorum. 500 TL ödedim, 200 TL kaldı. Açılmıştır dedim ama hala açılmamış.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Babana 200 Tl göndereceksin. Baban Ordu'da nerede bilmiyorum fakat o bankanın bir şubesine gidecek hem ödeme yapacak hem de blokeyi kaldıracak. Başka yapılacak bir işlem yok sanırım. Bir başka yol var fakat ne kadar doğru bir yöntem bilemem. Babanın tüm bilgilerini TC, cilt numarası, kızlık soyadı vs öğrenip babanın yerine sen arayacaksın. Fakat doğrulama amaçlı kayıtlı telefona bir şifre gidebilir oda sıkıntı olabilir. En temizi 1 ilettiğim.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı