1600 - 2200 TL arası LED TV önerisi

maxo6

Kilopat
Katılım
4 Eylül 2016
Mesajlar
7
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi ilk defa alacağız almışken uzun vadeli alalım diyoruz. Televizyon alırken neye dikkat etmeliyim? LG televizyonlar genel olarak çok başarılı diyorlar.
Kendim bu televizyonu buldum 1500 TL televizyondan ne kadar farkı vardır gerek var mı? Bu ürünün bir sorunu var mı bilen varsa yazabilir mi?

LG 43LH570V 43'' (108CM) FHD SMART LED TV,DAHİLİ UYDU ALICI
 
Son düzenleyen: Moderatör:
LG ve Samsung kendisi panel üreticisi. Bu bağlamda bu iki üretici tercih edilebilir. Uzun vadeli kullanım için alınacak bir TV'de HDMI 2.0 olmasını öneririm. Yine 4K desteği de olmalı bana göre.

Ali bu ürünü aldı yakın zamanda ama henüz kullanmaya başlamadığından bir şey diyemeyiz.

Samsung 40KU7000U 40" 102 Ekran[4K] Uydu Alıcılı SMART LED Fiyatı

Bu da bir başka alternatif:

LG 43UH610V 43" 109 Ekran 4K Uydu Alıcılı Smart LED TV Fiyatı
Teşekkürler varan bilgisayardan taksitle almak istiyoruz çok fiyat farkı olur mu? Birde siz bunlardan hangisini tercih edersiniz?
Eğer çok fiyat farkı varsa vatan bilgisayardan alınacak bu fiyata en iyi ürün hangisi tekrar teşekkürler

Arkadaşlar LED TV ile 4 k TV arasında çok fark var mı veya gerek yani 1600 TL lik televizyon işimizi görmez mı
 
LG 43LH570V almanızı tavsiye etmem. Şöyle tavsiye etmem biraz ağır bir televizyon. LG marka televizyon almanızı tavsiye ederim ama. Her ay neredeyse güncelleme geliyor. Bilindik bir marka almanız iyi olur. LG 43UH610V daha iyidir diye düşünüyorum. Gittigidiyor üzerinden alırsanız biraz uyanık davranın arada bir indirim geliyor. Daha ucuza alırsınız. Uzun süreli kullanımlarda 4K tabi daha iyidir ancak ben yine de şuan için 4K bir TV almanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı