Kuzey Kore ve Amerika Savaşırsa Ne Olur?

Yusuf Söylemez

Hectopat
Katılım
5 Temmuz 2014
Mesajlar
143
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Malum Kuzey Kore ve Amerika son zamanlarda kedi köpek gibi. Peki eğer bir savaş çıkarsa ne olur? Kuzey Kore her fırsatta dile getirdiği nükleer gücü kullanacak olursa başlayacak savaşı kimse durduramaz. 3.Dünya Savaşı'nın yakın zamanda çıkacağı teorisyenler tarafından sıkça söyleniyorken bunlar hayal değil. Sizce bu dalaşmalar nereye varır? Konuyla ilgili videom:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Haklı olabilirsiniz fakat öyle böyle büyük savaş çok yakın ayak sesleri duyuluyor.
 
Ben genel olarak Kore halkına üzülüyorum.. Kardeş kardeşe kırılıyor.. Oysaki her ne kadar farklı görüşte olsalarda kardeş olduklarının bilincinde olsalar, bir süper güç olurlar.. Biri askeri olarak ilerde, diğeri ise teknolojik, ekonomik yönden ilerde.. Portatif minicik iki ülke ama süper güç.. :) Sadece anlamaları lazım..
ABD ezer bence.. Ama yine Vietnam gibi yenilirse durum berbat olur ABD için.. Nükleer de iş değişiyor tabi.. 3-5 nükler ile ülke yok edilir zaten.. Tabi ABD'nin bunu göze alması gerek..
Sonuç: Allah bilir :D
 
Amerikanın dünyanın her tarafında üsleri ve bu üslerde savaş durumda kullanılmak üzere nükleer, kimyasal, biyolojik silahlar var. Yani olası bir savaşta savaşın kendi ülkesine sıçramaması için tüm önlemleri almış. Ayrıca yanında Japonya ve Güney Kore var yani Kim salaklık yapıp direkt Amerika'ya saldırırsa kendi sonunu hazırlar hee salaklık yapıp gidip Güney Kore'ye saldırırsa yine salaklık yapar. Nükleer silah caydırıcılık için kullanılır. Eğer sen sıcak savaşta nükleer kullanırsan Kendi ülkeni haritadan silersin. Amerikanın sahip olduğu nükleer silahların bazıları Almanya ve Fransa dahil Avrupa'nın büyük bir çoğunluğunu yok edebiliyor bu kadar güçlü silahlara sahip. Kim bunu göze alıp nükleer atacak kadar salak olamaz.
 
3. Dünya savaşının başlangıcı olur.Çünkü Kuzey Kore'nin arkasında Rusya ve Çin gibi süper güç olan devletler var..
 
Olası bir 3. Dünya Savaşı'nda nükleer kullanılması öngörülüyor. Nükleer demek, son demek. Dünya'ya kıyameti 10 kez yaşatacak kadar nükleer güç var ülkelerde.
ABD böyle bir şeye kalkışmaz. Savaş çıksa bile Nükleer kullanmaz. Ancak Kuzey Kore için hava hoş. Ha varlar ha yoklar. En çok korktuğum şey de bu.
 
Savaşta kazanan taraf olmayacağı için bütün olanlar Dünya'ya yansıyacaktır farklı bir açıklaması olamaz güç gösterisinden başka bir şey değil. İki tarafta birbirini yok eder...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı