Youtube Videolarda Çözünürlük Seçeneklerinin Azalması

muzaffer222

Hectopat
Katılım
6 Eylül 2016
Mesajlar
65
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Aynı programla çekiyorum ve aynı programlarla editliyorum her videoyu. Ve her videomda 720p60'a kadar her türlü seçenek oluyordu.

Şimdi ise son 2 videomda 720p ve 360p olmaya başladı. Eski videolarımda hep bütün seçenekler var. Son 2 videom farklı bir tek. Hiç bir ayar değişikliği yapmadım programlarda. Acaba sorun nedir ?

Sadece son 2 videomda durum böyle.

Diğerlerinde bir sorun yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de var. 480P 240P 144P seçenekleri yok videomda. Umarım sorunun çözümünü bilen biri vardır takipteyim.
 
Aynı sorun bende de var. 480P 240P 144P seçenekleri yok videomda. Umarım sorunun çözümünü bilen biri vardır takipteyim.

Bende her videoda var seçenekler, birtek son 2 videomda yok.

Çok acil yardıma ihtiyacım var, son attığım videodada aynısı var. Bu videoları mirillis action ile çekip sony vegas pro 13 ile render'liyorum. Bütün videolarıma aynı işlemi uyguluyorum. Fakat son 3 videomda bu sorun ortaya çıkmaya başladı. 480p 240p 144p seçenekleri yok. Lütfen bilen biri yardımcı olabilir mi ?

Sorunu çözdüm, yaklaşık 1 hafta bekleyince düzeliyor. Bu arada video programı ilede ilgili, shadowplay ile çekim yaparken hiçbir sıkıntı görmedim. Fakat mirillis action kullanırken 1 hafta sonra düzeldi sorun. Youtube'nin işleme süresi ile ilgili. Videonun uzunluğuna göre 4 gün - 1 hafta arasında düzelir.​
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı