AKK'siz Gece Ne Zaman Başlayacak?

Superonline kullanıyorum şuanda akk var bugün indirme yaptığımda 5mbps ile indiriyordum şimdi 2 den sonra tekrar indirme başlattım ve 1.8 mbps ile indiriyorum. Hızım 16 mbps.
 
Türk Telekom geçen hafta beni aradı. Aktif kullandığım paketim 24 mbps ve 35 GB AKK olan paketti. Kullanımın 2. yılında olduğum için 67 TL ödüyorum. İlk yıl 47 ödüyordum. Haziran başında bitiyor. Neyse geçen hafta arayıp aynen şöyle söylediler: ''Paketiniz bitince size aynı fiyata 24 mbps ve 100 GB AKK bulunan paketi verelim. Aynı fiyata çok daha uygun pakete geçmiş olursunuz.'' Tabi yine 2 yıl taahhüt yapıyorlar. Bu konuşmadan AKK'nin kalkması gibi bir durumun olmadığını varsayıyorum. Verdiğim cevaba gelince evet deyip kabul ettim. 100 GB AKK iyi gibi geldi. Çünkü alnımın tam ortasında kocaman ''KERİZ'' yazıyor benim. Tabela yaptırıp boynuma da asmayı düşünüyorum. Yaptığımız 45 saniyelik görüşmede bana bunu daha kibar bir şekilde ilettiler. Her neyse işin doğrusu ''yasal dolandırıcılık mı bu bir daha aramayın'' deyip kapattım telefonu. Hemen kızmayın :) . Yani yeni düzenlemeye geçmeden önce çalabileceklerini çalmaya bakıyorlar. Ayrıca şuanda benim de kotam kalkmış durumda. Bekleyip göreceğiz ne olacak.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı