PS4 hâlâ alınır mı?

balta1087

Kilopat
Katılım
20 Temmuz 2013
Mesajlar
673
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evde çok sıkılıyorum ve PS4 almayı düşünüyorum, garip bir soru olacak ama PS5 çıkacak 2018'de diye söylentiler var. Kafam bu konuda karışık. Fikrinizi almak istiyorum. Alınırsa Pro'mu olmalı (4K'yı tam vermiyor diyorlar) ? Çünkü TV 4K olacak. Slim olmaz mı?
 
PS4 Aldıktan sonra online için üyelik almanız gerekiyor ve oyunlar PC ye göre daha pahalı oluyor yani tek almak yetmiyor malesef
Bu arada PS4 donanımları şu şekildedir
CPU 1.6GHz 8-core AMD custom “Jaguar” CPU
GPU Integrated AMD graphics clocked at 800MHz with 1.84 teraflops of performance
RAM 8GB GDDR5
Depolama 500GB
(Oyunlar PS4 e özel olarak optimizasyonu ayarlanıyor sizde bu şekilde çoğu oyunda 60fps e ulaşabiliyorsunuz)
Alıp almamak sizin kararınız
 
Tabi alınır. PS5 2020 den önce çıkmaz. PS2 2000 de çıktı, ps3 2006 da, ps4 2013 de daha en az 3 senesi var bu verilere göre. Ayrıca Xbox Scorpio pek fazla güvenme. Xbox One da hayal kırıklığı yarattılar. Xbox Scorpio aynısı olacaktır.
 
Şöyleki alacağın oyunlar pahalı olacak. Konsol elbette alınır fakat oyunları alırken hine üzerine bir miktar daha para ödemen gerekecek. Alacağın oyunlara göre hesap yap sonra karar verip al bence.
 
Bir XBOX konsolu almanın günümüzde hiçbir artısı yok artık. Eğer Scorpio uygun fiyattan gelmezse, satamaz. Bir konsolun en büyük alınabilir olması, ona özel olan oyunlarıdır. PS4 tarafında çıkmış olan ve çıkacak olan muazzam oyunlar var ancak Scorpio'ya çıkacak olan oyunların hepsi PC'ye de çıkacak. PS4 Pro modeli şu anda 1900 TL ise, Scorpio 2300-2500 TL civarlarında olacaktır. Çünkü daha güçlü bir konsol Pro'dan. Bu fiyatlara da gider sağlam bir PC alınır.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı