Çözüldü Turk Telekom internet gidip geliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Katılım
11 Temmuz 2015
Mesajlar
497
Çözümler
1
Yer
Çanakkale
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Türk Telekom kullanmaktayım ve internetim sürekli gidip geldiği için telefonda müşteri hizmetlerini arayıp çok feci şekilde sinirimi dışarı çıkarttım, normalde Türk Telekom'u severim 2 yılda bir kez problem yaşarım. Bir problem yaşıyorum, ZyXel modemde şuan Power, WLAN, Internet ve DSL ışıkları yanıyor ancak bazen bu DSL ile Internet ışığı bazen sönüyor ve yarım saat gelmiyor yani bilgisayara WLAN ile bağlantı gitse bile modem bağlantı alamadığı için bana veremiyor. Kablolarda bir problem olabilir mi? Splitter denen alette kabloların yerlerini değiştirdim bir şeyler yaptım bu problem düzelmedi. Splitterı ve kabloları yenilemeyi denemek istiyorum. Başka bir çözüm yolu varsa söyler misiniz? Eğer yoksa hangi kablolardan almam gerekir bunların isimlerini bilmiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de böyle bir durum olmuştu, gerçekten çok sinir bozucu. Ben hız yükseltmiştim sonradan desteği var demelerine rağmen yokmuş. Hızı indirince düzelmişti. Hatta modem bile almıştım, gelip modeminiz eski demişlerdi.
 
Bende de böyle bir durum olmuştu, gerçekten çok sinir bozucu. Ben hız yükseltmiştim sonradan desteği var demelerine rağmen yokmuş. Hızı indirince düzelmişti. Hatta modem bile almıştım, gelip modeminiz eski demişlerdi.
Benim modemim daha 1.5 yıllık filan, önceki modem 6 yıllık Huawei bir modemdi o da sürekli kendini resetlerdi en fazla 10 dakika dayanırdı genelde 2 dakika filan ama bu 1 saat çalışıp 40 dakika filan çalışmıyor. İkisi aynı problemi yaşamıyor ama yani bu modemde o gibi olmuş olamaz
 
Son düzenleme:
Servis sağlayıcı firmanızı arayıp bir hız düşürün, 2 gün falan kullanın eğer sorun yaşamazsanız hızdan kaynaklanıyor demektir. Düzelmezse yine arıza kaydı bırakın yapacak başka bir şey yok.
 
Olay çözüldü, ne olduğunu açıklayayım. Müşteri hizmetleri arıza kaydı oluşturdular ve ertesi günün sabahı hemen geldiler, gelenler kablolarda birkaç işlem yaptılar ve yaşadığım şehirde (Bartın) genel bir problem olduğunu söylediler. O gün bir kez daha elektrik 2 saatliğine gitti ve o günden sonra bir daha gitmedi.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı