Oyunfor'dan hesap almak

Hocam peki ben diyelim hesabı aldım. Ne kadar sürede hesap elime ulaşıyor. Ve ikinci olarak diyelim hesapta sıkıntı çıktı. Kim ilgileniyor?
Ben sattığım sıra telefona mesaj geldi Oyunfor desteğe girip üyeliğin bütün bilgilerini veriniz diye. Site alıp kendi şifreyi değiştirip bütün bilgilerini yeni satıcısına vermişti. Eline ulaşması ise adamın internete girip vermesiyle alakalı hemen girip verirse 1 saate elinde olur. Eğer 12 saati geçerse iptal olur paran hesabına geri yüklenir.
 
Oyunun ödemesini yaptım. Mail hesabıma maili ve şifresi geldi. Originden giriş yapıp oyunu indirdim. Satılan hesabı eğer bir yanlışlık olmazsa sadece 1 kişi kullanır. 3 adet hesap aldık hepsi birbirinden farklı. Sorunsuz kullandık kullanmayada devam ediyoruz.
 
Merak edenler için şuanda o hesabı aldım ve oyunu indiriyorum. Öncelikle site kesinlikle güvenli ve size çok yardımcı oluyorlar. Hesabı kontrol edip size öyle veriyorlar. Kesinlikle öneririm.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı