Wordpress ile Site Kurmak

Matthew Murdock

Hectopat
Katılım
17 Şubat 2017
Mesajlar
16
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar,

Wordpress site kurmayı düşünüyorum. Ancak hosting alıp mı kurmalıyım, yoksa direkt olarak wordpress'in sitesinden mi kurmalıyım emin olamadım. Eğer wordpress üzerinden de siteye hakimiyetimi iyi bir şekilde sağlayabileceksem. Buradaki Business paketi almayı düşünüyorum sizin fikir ve önerilerini bekliyorum...

wordpress.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir hosting alıp oraya wordpress kurmanız daha sağlıklı olacaktır. Wordpress com herşeye kısıtlama getiriyor ve sürekli olarak bir üst pakete geçmenizi zorluyor.
 
Merhaba. İlk önce kendinize ait bir alan adı satın alın. Fazla bütçe harcamak isterseniz "Strato" isimli firmadan 1 dolar gibi bir ücrete alabilirsiniz. Hosting fiyatları değişkenlik göstermektedir. Para harcamak istemezseniz iletişime geçin hosting sağlayayım. Tamamen wordpress'i çözdükten sonra dilerseniz barınırsınız yada başka bir firmaya geçersiniz. İyi çalışmalar.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı