CS:GO 500 Saatte Silver 2 Olmak

Harita bilginiz flash bomba sis bilginiz üst düzey bile olsa, pratiğe dökemedikten sonda bunlar bir hiçtir. Sürekli FFA DM/ Aimbotz gibi yerlerde vakit harcayıp eksiklerinizi peeklemelerinizi , one tapleri sprayinizi gelebilecek en üst seviyeye getirip öyle rekabetçi girmeniz mantıklı. Gümüşten keleşe kadar kendiniz bile takımı taşımanız mümkün iyi oyunlar.
 
1338 saatim var, Silver Elite Masterim, her neyse.

Eğer gümüş rütbeli oyuncularla girerseniz rütbeniz gümüş olur. İlk 10 win'i solo girmenizi öneririm.
 
Gir Twitch'e, iyi oyuncuların yayınlarını izle. Nasıl preaim, prefire yapıyorlar; nasıl nade atıyorlar öğren. Bol pratik en önemlisi. FPL oyuncusu olsan da pratiksizsen yalan olursun.
 
Arkadaşlar bu benim 2 gün sonra hiç alıştırma yapmadan girdiğim oyundaki vuruşum bir bakın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Hocam demek ki sizin FPS oyunlarına ilginiz yok. Benim 1.5 - 1.6 tecrübem olduğu için oyuna Çift Keleş rankında başladım.
 
532 saat oynama sürem olmasına rağmen daha yeni Silver 2 oldum. Dalga konusu oldum bu nasıl bir şeydir ya :) aslında bunun sebebi kendimi kasmıyorum, haftada bazen ayda 1 oynuyorum sadece AWP ve aim sunucularında takılıyorum. Oyunlarda fark ettiğim şey bu kadar oynama sürem olduğu için bir el alışkanlığım, refleks gelişkinliği var. Bazen gerçekten çok aşırı üst seviyeler gibi oynadığım oluyor. AWP de beni yenebilen nadir insanlar var. Sizce nasıl rütbe atlarım bu bilgilere bakarak?

Gel AWP vs alırm ben.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı