CS:GO "VAC oyun oturumunuzu doğrulayamadı"

Ben de bu sorun oldu arka planda FPS'i ve CPU sıcaklığını ölçen bir uygulama vardı bunu kapattım. Sorun çözüldü. Arka planda çalişan programları kontrol etmek gerek.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar dün oyunda hiçbir sıkıntı yokken bugün rekabetçiye girmeye çalıştığımda "VAC oyun oturumunuzu doğrulayamadı" hatası veriyor. Oyun dosyalarını doğruladım işe yaramadı. Steam'i yönetici olarak çalıştırdım o da işe yaramadı. Bilgisayarı yeniden başlattım, o da işe yaramadı. Cevaplarınızı bekliyorum.

Güncelleme: Arkadaşlar sorunu şu şekilde çözdüm. Öncelikle komut istemini açtım ve ipconfig /release yazdım, ardından ipconfig /renew yazdım ve sorun çözüldü. Konu kapanabilir.

2. Güncelleme: Arkadaşlar sorun yine olmaya başladı ve bu sefer ipconfig /release sonrada ipconfig /renew yazdığımda bir şey olmadı. Sanırım sorun kasıtlı olarak oluyor.
Çok basit girin steamappi.dll'ye 730 yerine 480 yapın kaydedin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sinir bozucu sorunla ilgili destek taleplerimizi ilettik. VAC ekibi konu ile ilgileniyor fakat geçici bir çözüm önerdiler ve sorun çözüldü. Sizlerde hemen deneyerek sorununuz çözülürse buradan bilgi verin lütfen.

  • Steam> Çıkış'tan kapatın ve çıkış yapın.
  • Steam kapandıktan sonra, steam tekrar başlat.
  • Steam> Çevrimdışına Tıklayın> Çevrimdışı Modda Yeniden Başlat.
  • Steam başlatıldıktan sonra, Steam> Çevrimiçi Olarak> Yeniden Başlat ve Çevrimiçi Olarak Kütüphaneden CS'yi yeniden başlatın ve sorunu tekrar test edin.
Herkese sorunsuz günler dilerim.

Çalıştı teşekkürler.
 
Çok yakın bir zamanda bu problemi neredeyse her maç içinde ve maça girme esnasında yaşayıp uzunca bir süre ugraşmış ve çözüme ulaşan bir arkadaşımın izlediği yol şu;

Arka planda hiçbir şey açık olmamasına rağmen bu sorunu hep alıyordu, steami ve csgo baştan kurmak, doğrulama yapmak bir çözüm olmuyor maalesef, fakat son olarak Windows içinden yeni bir hesap oluşturup (Denetim Masası\Kullanıcı Hesapları ve Aile Koruması\Kullanıcı Hesapları\Hesapları Yönet) o hesapta steami ve csgo silip yeniden yükledi o günden beri hiç bir şekilde aynı problemi yaşamadı.

Umarım sizde bu şekilde probleminizi çözebilirsiniz.
 
Geçen gün Zemana (antivirüs tarzı program) kurunca olmuştu bana aynısı. Antivirüs ya da Windows güvenlik duvarı ile ilgili bir şey olma ihtimali var.
 
Arkadaşlar ben bu hatayı yeni bi oyun yükledikten sonra aldım directx ayarları bozulmuş steamden csyi doğruladım iki dosya eksik dedi tekrar yükledi sorun düzeldi
 

Geri
Yukarı