Domain ve Hosting nereden alınmalı?

Bu konuda sana önerim hosting.com.tr sebebi ise ben profesyonel bir tasarımcıyım ve neredeyse çoğu şirketle anlaşmam var ve aralarında en hızlı ve en fiyatı makul olan bu şirket ve gerçekten çok ilgililer.
 
Domain almak için tercihimi genelde "godaddy"'de kullanıyorum. (Kampanya kodu ile 3 küsür Tl ediyor) Hosting içinde eğer sitenin hiti (trafiği) yüksek değil ise yada yapıcağın çalışmalar üst sistem gerekmiyorsa hostingerden free alabilirsin. Ha diyorsunki yok sağlam olsun diye Yöncüden alabilirsin. İyi forumlar.
 
Arkadaşlar kendimi HTML ve CSS alanında geliştirdim ve kendime ait bir site oluşturdum şimdi bu "Domain" ve "Hosting" işleri nasıl oluyor ve nereden alınmalıdır ?
Domain alan adı oluyor. alanadin.com gibi. Hosting ise barındırma hizmeti oluyor.
Hosting konusunda isimkayit.com u önerebilirim. 7/24 destek veriyorlar. Ve fiyatları da gayet uygun. Domain olarakta dolar fiyatına göre değişiyor. bunun için üç beş firmada kontrol yapıp uygun olan yerden alabilirsin.
 
Turhost Derim yada Natro İkisi çok iyi bir firma goDaddy çok pahalı ilk yıl seviyoe ikinci yıl iyi ödetiyor. İsimtescil sunucularını kesinlikle tavsiye etmiyorum pişman olursun.
 
Sunucumun alan adını rabisu.com'dan aldım, hosting almak gerekli yönlendirmeleri yapmak için, onun içinde yine Rabisu'dan aylık 10 TL gibi bir fiyata uygun bir paket aldım, hizmetleri gayet iyi ve ilgili. Önerim rabisu.com
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı