VAC sistemi gerçekten çalışıyor mu?

buzdolabi102

Kilopat
Katılım
13 Mayıs 2017
Mesajlar
2.436
Makaleler
1
Çözümler
14
Bu video nova 3 iken bir maçım, bu adamın hile olduğu bence gayet açık. Olaydan aylar geçmesine rağmen hala VAC yemiş değil. Video kalitesi için üzgünüm eski bilgisayarım yüzünden.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben pek bilmiyorum ama arkadaşım CS:GO oynuyor. Bana bir sürü kişinin hile olmamasına rağmen hile yüzünden VAC ban yediğini söyledi :D
 
Malasef.Ben bile bu durumdan dolayı oyunu bırakmak zorunda kaldım.

Birsürü güncelleme gelmesine rağmen hep oyun ile ilgili operasyon modu eldiven güncellemeleri gibi.Ama asla hilelere yönelik bi güncelleme gelmiyor ömrümüzü yedin valve !
 
Overwatch sistemi bu yüzden var, senin şikayet ettiğin insanlar 10-15 kişi tarafından inceleniyor ve sonra da Valve'nin Overwatch ile ilgilenen kısmına gidiyor. Genellikle hile açmadım diyenler yalan söylüyor.
 
Bu aslında birazdaha ilk başta görüntüyü inceleyenlere bağlı eğer oradaki insanlar gerçekten iyilerse oyunda zaten hile olduğunu rahatça anlar.Ondan sonra ise valve ilk incelemedeki oylamalarıda değerlendirerek incelemesini yapıyor.
 
Adamı sadece 1 kişi reportladı ise Overwatch'a bile düşmez. Biz 5 kişi her el reportlamıştık anca öyle ban yemişti. Valve'ın VAC sistemine kötü diyorsan bi hile indirip deneyebilirsin.
 
Valve'nin güncelleme dediği meret yüzünden kazanmama rağmen rütbem düştü. Nova 2 olmuştum. Ben de birkaç gün girmedim. Sonra iki gün sonra filan bir baktım rütbe yok. Hemen girdim bi rekabetçi. Oyunu birincilikle bitirdim kazandık rütbem Nova 1 oldu. İsyan ettim. Neyse dün üç maç girdim ikisinde hack vardı hatta ilk girdiğimde adamlar sohbet bölümünden beyler nova olmamız lazım hack açıyoruz dediler. Karşı takımdan 3 kişi hack açmıştı. Bu cs insanı bitiriyor.
 
Dostum valve hala çalışıyor bitmiş değil ama o da neler yapacağını şaşırmış durumda insanlar sadece basit bir sistemi çözebilmiş bak mantık çok basit VAC 3 bölümden oluşur 1.Dosya doğrulama ve kontrol bunun mantığı valve için zor şirketler için kolay burada valve CSGO'nun içindeki dosyalarda hileye ait scriptler var mı diye arıyor fakat günümüzün şirketleri çok zor scriptler yazarak bunun anlaşılmasını zorlaştrıyor mesela eskiden bir zanlı ban yedikten hemen sonra CSGO dosyalarındaki bütün yabancı dosyalar hafızaya alınır ve bir daha başka bir zanlıda görülürse direkt ban atılırdı bu nedenden dolayı eskiden bir hile tespit edildiğinde bir daha kullanılamıyordu şimdi hilelere sürekli dosyalar ekleniyor ve bir kere hile hafızaya alınsa bile başka kullanıcı tarafından kullanılabiliyor 2.Report sistemi en gereksiz sistem bence bakmıyacaksan neden koyuyorsun 3.de Canlı izleme overwatch o da gördüğü kişileri banlatıyor çoğu zaman ama mesela o 1 günde 1000 kişi banlatır CSGO'da var kaç tane hile kısacası valvenin kendini güçlendirmesi lazım
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı