En Sevmediğiniz Fan Topluluğu Nedir?

  • Apple'dan babam çıksa yerimciler.
  • Diğer ülkelerdeki insanların giriş seviyesi olarak baktığı WV arabalara spor araba muamelesi yapan WV fanı kekolar.
  • Parayı bulunca gram saat bilgisi olmayıp sadece adı bilinir diye Rolex alan ve toz kondurmayan genelde araba galerisi olan göbekli abiler.
  • Canon ve Nikoncular.
  • Bir topluluk daha var ama yazarsam banlanırım.
 
Intel, AMD, Nvidia, Asus, MSI, Volkswagen, TOFAŞ, Honda, Apple, Samsung, Sony, League of Legends, DOTA.

Kısacası neredeyse tüm fan toplulukları diyebilirim. Her markanın her ürününün birbirlerine göre avantajlı ve dezavantajlı olduğu özellikleri vardır, size hangisi uygunsa alın kullanın işte.
 
Adını duymadığı firmaları kötü olarak söyleyen, bilmediği konularda insanlara yanlış bilgi verip bilgili geçinen fanlardan nefret ediyorum. Örnek:5500 TL Sistem Toplama
Konuyu okudum Paşam. MSİ'da az akıllı değil, Youtube'da her yere sponsorluk vermiş. Sonra adam geliyor MSİ kalite Gigabyte kalitesiz diyiyor. Sizin de orada dediğiniz gibi teknoloji tavsiyeleri kulaktan dolma bilgilerle verilmez. Dün Donanım Arşivi kanalında bir sistem toplama videosu izledim, adam malzemelerin yarısını MSİ almış. O paraya daha güzel bir sistem toplanırdı.
 
s-d4ca3a348567253e6ce37d079581a3362e4b4430.jpg

Şaka bir yana Intel ve AMD fanları artık bıktırıyor. RX 480 vs GTX 1060 konuları gibi.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı