[Güncellendi] iOS 10.3.1 Jailbreak çıktı mı?

Peki iOS 10.3.2 için umut var mı? :) Umarım boşuna beklemiyorumdur. Zaten Jailbreak beklememin tek sebebi OTA Downgrade metodu ile iOS 8.4.1'e dönmek :D O da olmayacaksa Jailbreak yapmam için bir sebep yok.
 
Peki iOS 10.3.2 için umut var mı? :) Umarım boşuna beklemiyorumdur. Zaten Jailbreak beklememin tek sebebi OTA Downgrade metodu ile iOS 8.4.1'e dönmek :D O da olmayacaksa Jailbreak yapmam için bir sebep yok.
OTA Downgrade sadece 32-bitlerde oluyor. Zaten 64-bit işlemciniz varsa da iOS 6 sizin için ulaşılamaz oluyor. Yani 10.3.2 jailbreak gelse bile öyle bir OTA Downgrade yapamazsınız.
 
Bir makalede iPhone 5s için (Bir de yanlış hatırlamıyorsam iPad Mini 2 için) iOS sürümünü 6.0 olarak değil de 7.0-7.0.6 arasını ayarlamak işe yarıyormuş. Ondan düşündüm ki belki bir umut :) Zaten olmazsa telefona iTunes ile geri yükleme yapar, son sürüm ile kullanırım cihazı.
 
Son düzenleme:
Bu güzel bir haber. Lakin, maalesef 10.2 shsh kaydım yok :( El mahkum 10.2.1 bekleyeceğim. Meçhul bir geminin limana varmasını bekliyorum. Fakat ne dumanı görünüyor, ne sesi duyuluyor. Bilinmezliğin, bilinir olmasını bekliyorum. Şair ettin beni jailbreak...
10.2.1 ve JB beklemek...

7DDE07A4-A2E4-46E9-95D6-E2716ED44BCA-268-000000043D985FFF.jpeg
 
:yumruk:Benim de niyetim Note serisinden bir cihaz almak. :D ROOT ile resmen cihazı yönetiyorduk. Şimdi kapalı kutu, adamlar ne kadarını uygun görmüşse onu kullanıyoruz. Neyse sayılı gün kaldı, bakalım neler olacak. Sabırla bekliyoruz. :)
 
Adam başkan yağdırdı. Sıra geldi jailbreak yapacak olanlara. Daha önce birçok kez Apple'a açıklar bildiren CoffeBreakers ekibi, 10.2.1 jailbreak için bu açıkları bekliyordu. Hareketli günler bizleri bekliyor. Bana kalırsa Ekim ayı gibi göreceğiz jailbreak. Ama belli de olmaz. Çoğu gitti azı kaldı. En azından şimdi, beklerken kendimizi avutacak bir şeyler var elimizde. Exploits'ler :)
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı