Türknet'e geçilmeli mi?

PainRain

Kilopat
Katılım
9 Haziran 2016
Mesajlar
131
Yer
İstanbul
Türknet bildiğimiz gibi AKN'yi kaldırdı. Ben de geçmek istiyorum, iyice bir araştırmadan sonra çoğu insan sıkıntı çekiyormuş müşteri hizmetleri, internet bağlantı olmaması vs. bu da beni korkuttu açıkcası. Sizce Türknet 35 Mbps internet paketine geçmeli miyim? Bir sıkıntı yaşar mıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Geçebilirsin. Henüz teknik destek ile ilgili sıkıntı yaşayan görmedim... Fakat altyapı ile ilgili olursa bilemem.
 
Çeksen çeksen 1 hafta sıkıntı çekersin, düzeldikten sonra sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edebilirsin.
 
Bulunduğun bölgedeki altyapı çok kötüyse ve TTNet çalışanları da kötü ise her ISS'de sorun yaşarsın. Ama onunda dışında sorun yaşama ihtimalin sen kaşınmadığın sürece %0,1 gibi değerlerde.
 
Kesinlikle öneririm başka firmada aldığım 13 mbps hız Türknette 32 Mbps e çıktı upload da aynı şekilde yarı yarıya arttı ve fiyatı hepsinden ucuz
 
Ben 21 Eylül'de başvurumu yaptım, aynı gün belgeleri de kargoladım. Bir kaç gün içinde Türk Telekom çalışanı geldi, kutuya kadar interneti çektim gerisi size ait dedi. Ben de zaten daireme giden bir kablonun mevcut olduğunu söyledim ve o da kabloyu yeni porta bağladı. 26 Eylül'den beri de sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Bundan önceki ISS ile de 7 yıldır 3 farklı şehirde kullanmama rağmen hiç sorun yaşamadım. Yaşadığınız yer eski bir muhit ise ve altyapı yerleşmiş ise genelde hiçbir firma ile sorun yaşamazsın zaten.
 
Babama söyleyip bende geçirmek istiyorum, bir takım bahaneler uydurup duruyor. Çözemiyorum. Hem AKK yok, hemde şuan ki Superonline'in verebileceği en fazla hız 8Mbps iken, turknet 16Mbps verebileceğini söylüyor. Aynı fiyata neden boş yere ödemek?
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı