Tacizciler ile selfie çekip Instagram'da teşhir ediyor

Kendi arkadaş çevreniz için konuşuyorsunuz ve böyle bir olay yaşadınız sanırsam. Bütün kadınlar aynı değildir. Ne iltifatından bahsediyorsun "seni becermek istiyorum" diyor?
Farkettiysen gerçekten taciz olayı varsa olay farklı tabii ki gibi bir şey demişim. Benim bahsettiğim şey ''ur too sweet to be sad'' gibi adam gibi iltifatlar içindi. Hiç birimiz tacizi veya saçma sapan düşünceleri desteklemiyoruz. İçiniz rahat olsun o konuda:)
Ayrıca iltifattan kastım apaçi, serseri gibi yoldan geçen her kadına asılmak değil. Yanlış anlaşılmasın şimdi.
Böyle bir olay yaşadınız sanırsam.
Yaşamadım, çünkü burası Türkiye. Burada kızlar trip atar, erkekler peşlerinden koşar genelde. E beni az biraz tanıyorsanız da öyle bir insan olmadığımı bilirsiniz herhalde.
 
Ya şuan sanki ben pislik tacizcileri savunuyormuş gibi görünüyorum galiba. Neyse dediklerimi doğru anlamışsınızdır umarım. Konu yanlış yerlere gittiği için daha fazla bu konuyu konuşmak istemiyorum. Olması gerektiğinden de fazla uzadı zaten.
 
Eğer dünya üzerindeki erkekler kadınlara yalnızca "Cinsel Obje" tarzında görüyorlarsa bunun nedeni; kendilerinin bilmemeleri (hadsizlik, şeref... evet ne diyorduk?) ve bazı bayanların bu tip sözlü yahut fiziki tacizde bulunan kişiler ile alay etmek için yaptıkları bazı tavırlar sebebiyle bunların bazıları arpası fazla gelmiş at misali kuduruyorlar.

Ülkemizde bu tip hareketleri yapan ve benimle aynı cins olarak topluma tanıtılan bazı ne olduğu belirsiz yaşam formları da işlerine gelmeyince namus bekçisi olur daha sonra şort giyene tekme atar falan.

Şimdi burada açık konuşalım hepimiz insanız ve hepimizin etkilendiği şeyler vardır, özellikle de herhangi bir cinsin karşı cinsten etkilenmesi vs. durumu ama abartılmasının alemi yok eğer kendimizi durduramayacak isek ne anlamı var insan olduğumuzun?

Neyse yaz yaz bitmez bunlar, zaten daha testler "neyin" var, onları çözmem lazım, haydi Allah'a emanet.

Bu arada @Silinen üye bunların tamamı Türkiye'de olduğu gibi tüm dünyada var, kaçamazsınız yani, üzücü bir gerçek ama maalesef gerçek.

"Ben güzele güzel demem, güzel benim olmayınca." Sözü de oldukça mantıklı ve haklıdır benim nezdimde.
 
Yine olay başka yerlere kayacak gibime geliyor. Söylemeden edemeyeceğim yalnız, insanda Allah korkusu yoksa, her şeyi yapabilir.
@Neşeli Enginar Siz yazılarda neden "ş, ç, ğ" kullanmıyorsunuz acaba klavyenizde sorun mu var?
 
Populer olmak icin yapilmis bir eylem benim gozumde. Hangi serefsiz taciz eden kisi taciz ettigi kisi ile fotograf cektirebilir?

Tecavuz ve taciz olaylarinda Avrupa'yi ornek gosterenler icin; İsvec, tecavuz de 6. sirada ulke olarak.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı