Ryzen 1200 ve RX 550 sisteme güç kaynağı önerisi

Söylediğiniz kasayı beğendim.Güzel yan tarafı açık olması ledleri çok güzel duruyor.Bildiğim kadarı ile GT 1030 daha sonra çıkan bir kart.Eğer öyle olmasa bile aralarında fazla zaman farkı yoktur.
 
Kardeş teşekkür ederim. Yalnız vatandaki arkadaş amd sistem olduğu için 600w aşağı alma demişti. Şimdi siz yanlışsınız demiyorum ama, kafam da deli sorular kararsız kalıyorum. Tekrar tekrar sorma ısrarım bu yüzden.
 
Kardeş teşekkür ederim. Yalnız vatandaki arkadaş amd sistem için olduğu için 600w aşağı alma demişti. Şimdi siz yanlışsınız demiyorum ama, kafam da deli sorular kararsız kalıyorum. Tekrar tekrar sorma ısrarım bu yüzden.
Niye deseydin AMD elektrik düşmanı mı saçmalamış.Hemde fazlasıyla saçmalamış RX550 li sisteme 600 watt :) Vatan'ın hangi şubesi ?
 
Ankara'daki bi şubesi. Açıkcası bende bu tür konularda çok tecrübeli değilim araştırmalarıma dayanarak böyle bir sistem topladım. Zar zor topladık bide cayır cayır yakmıyalım makineyi. =)
Neden öyle birşey söylemiş inanki hiç bir fikrim yok patrona falan mı kızdı acaba acısını sende çıkarmak için ve yahut şaka mı yaptı.Şuna emin olabilirsin onu söylerken sağlıklı düşünemiyordu.:LOL:RX 570 falan mı anladı acaba.Kesinlikle 400 watt yeterli o sisteme.
 
Everest markasını hiç kimseye hiç bir zaman tavsiye etmemişimdir.Ürünlerini özellikle kulaklık mausunu bir çok defa kullandım.Oldukça kalitesiz tek artısı uygun fiyat olması.Genellikle ürünleri çok gösterişli olur gaming yazması zaten çoğu kişiyi çekiyor.Söylediğiniz kasaya baktım görünüşü güzel ön kısmı çok sade güzel.Ama şahsen yerinde olsam almazdım ileride bakarsın power tuşu içine kaçtı USB portları mikrofon kulaklık jakları tanımıyor vs. bu tarz problemler ile karşılaşacağınızı düşünüyorum.Everestin her ürününe ön yargım kesinlikle var.
 
Everest maus klavyesin de benim görüşümde marka olamaz. Çok geri kaldı. Ama bu bilgisayardan önceki kasa kasa everestti 9 sene boyunca sıkıntı olmadı ama tekrardan göz gezdiricem kasaya. Fikrin için sağol kardeş eyvallah.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı