GM 5 Plus vs Samsung J7 Core

BaserisX

Kilopat
Katılım
1 Mayıs 2015
Mesajlar
354
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, iki telefondan birini alacağım. Özellikleri birbirlerine yakın ama sizce hangisini almam daha iyi olur? Şimdiden teşekkür ederim.
 
İki telefon arasında dağlar kadar fark var ilk başta biri 3 diğeri 2GB RAM e sahip biri HD biri FHD marka takıntınız yoksa kesinlikle GM5 Plus.
Bunların ötesinde en büyük avantajı GM5 Plus in Androit ONE olması buda kasmaların daha ilerleyen süreçte gerçekleşeceği anlamına gelir. Tabiki unutmamak lazım 1000liralık performanstan fazlasını vermez.
Fanatik değilim kullaniciyim.
 
Kardeşim sana tavsiyem bunların ikisini de almaman. Samsung'un o tür telefonları çok satıyor ama özellikleri düşük oluyor. GM de kendim kullanıyorum kronik olarak sağlam bir telefon değil. Yani şöyle diyim alırsın, 1 ay kullanırsın, şarj soketi bozulur. Onu yaptırırsın batarya şişer, onu yaptırırsın kenarındaki çita sökülür. böyle böyle değişik sorunlar. Gm'nin donanımına ve yazılımına diyecek laf yok parasının hakkını veriyor ama kasası olsun kenarındaki çitası olsun şarj soketi falan filan bana sorarsan çok sorunu var hiç bulaşma. Çünkü kullanıyorum ordan biliyorum. Bu 2 telefona göre 1200 lira civarı bütçen var. Üstüne biraz ekleyip (İthalatçı garanti ve marka konusunda takıntın yoksa) Xiaomi alabilirsin.
 
Samsung J7 Core hakkında bilgim yok ama GM5 Plus bence de almayın. Arkadaş da bahsetmiş sorunlarından. Bana da bir arkadaşım çok iyi bunu öneririm falan derken aradan bir yıl mı ne kullandıktan sonra başladı sorunlar çıkmaya. Kesinlikle alma demeye başladı bu sefer de. Sorun sadece kendinde olan değil başkaları da yaşadı dedi. Bilgin olsun. Ben olsam başka telefonlara yönelirdim. Forumda çok fazla telefon önerisi konusu var, inceleyebilirsiniz.
 
Kullanmayanlar neden telefona pislik atmaya çalışıyor anlamıyorum. Ben GM5 plus kullanicisiyim 1 yil oldu hatta geçti bayada telefonda sadece ekran çitaları çıktı. Onuda zaten kılıfla kullanıyorum cok önemli birsey değil zaten kilif yuzunden oluyor bu olayda başka hiçbir sikinti yaşamadım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanmayanlar neden telefona bok atmaya çalışıyor anlamıyorum. Ben GM5 plus kullanicisiyim 1 yil oldu hatta geçti bayada telefonda sadece ekran çitaları çıktı. Onuda zaten kılıfla kullanıyorum cok önemli birsey değil zaten kilif yuzunden oluyor bu olayda başka hiçbir sikinti yaşamadım.
Kullanmadan da bilgi sahibi olmak zor olmasa gerek. Çevre geniş olunca muhakkak o telefonu kullanan da haliyle arkadaş oldu. O yüzden almam ben. Ki sizde telefonun sorunsuz olması diğerlerinde olmayacağı anlamına gelmez. Güle güle kullanın.
Ha şimdiki çoğu teknolojik cihazda kimisinde hiç sorun olmaz kimisinde de olur. Ama sorun fazlası kimi markada azdır kiminde çoktur. Tercih meselesi tabi. Fikir söyleyince neden tepki gösteriyorsun ki beğenmek ve önermek zorunda değilim. Bu da sizi ilgilendirmez. Düzgün dille telefon iyi diyebilirsiniz. Size saygısızlık yapmış gibi laf atmayın bir daha!
 
Kullanmayanlar neden telefona bok atmaya çalışıyor anlamıyorum. Ben GM5 plus kullanicisiyim 1 yil oldu hatta geçti bayada telefonda sadece ekran çitaları çıktı. Onuda zaten kılıfla kullanıyorum cok önemli birsey değil zaten kilif yuzunden oluyor bu olayda başka hiçbir sikinti yaşamadım.
Neden o pis kelimeyi sansürleme gereği duymuyorsun? Çok mu seviyorsun düzgün konuşmamayı?
 
Neden o pis kelimeyi sansürleme gereği duymuyorsun? Çok mu seviyorsun düzgün konuşmamayı?
Site yöneticileri de sansürlemeden aynı kelimeyi kullanıyor bu kadar kafaya takma.

Soruya gelince buraya GM kullanan en az 20 tanıdığımın numarasını açık açık yazabilirim arayıp konuşursun GM'nin ne kadar dandik bi marka olduğunu anlarsın. Samsungun orta segment telefonlarını kullanan tayfa genellikle cihazlarından memnun oluyor çünkü açık konuşmak gerekirse teknik bir bilgileri yok. Samsung da bunu bildiği için güzel kamera falan takıp satıyor. LG G5'e bak derim.
 
Yine boş kelimeler ve cümleler ile laf atma çabasına giren ergen düşünceler ne diyim Sağolun. Her telefonun az çok sıkıntısı olur Apple gibi bir firmanin telefonunda bile kronik sikinti çıkıyorsa GM 5 Plusta da çıkması normaldir. Ama siz buna nasıl bakıyorsunuz tabikide başkasının gözünden demek İphone6 Plusta hic alınmamalıydı. Telefon hem yamuluyor hem sarjı yuzde 10da iken bazen yuzde 15te iken kapanıyor. Bunlar bir kenara siz buraya diksiyon üslup konusmak icin mi geldiniz arkadasa yardim etmek icin mi ? Ayrica istediğim kelimeyide kullanabilirim küfür olmadığı takdirde bundan size ne anlamış değilim. Telefonu alacak arkadaşım ben kullanıyorum uzun zaman oldu ne soketinde sıkıntı çıktı nede bataryasında düzgün kullanırsanız bu fiyata sizide memnun eder. Bu başkasınin ağzı ile konuşan arkadaşlarada bakmayan kullananlardan bilgi edinmeye çalışın size tavsiyem.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı