Dota 2 Pişmanlıktır

SLauGHTeRTR

Kilopat
Katılım
21 Ekim 2015
Mesajlar
962
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1.png
9 Slotum + 15K param var ama bu oyunu yine her zaman ki gibi kaybettim. + 2 vs 1 lane oynuyorum bot kasıyorum. :D Dota 2 takım oyunu sonuçta her türlü kaybediyorsun.

Adsız.png

Biraz ara vermenin zamanı geldi. Farm yapmayı bilmeyen carrylermi dersin. Roshan kesin diyorum adam roshan 3 item düşüyor hiç birini alamıyor. Öyle geri çekiliyor. Full item benim diyorum ki yer yok hemen al yok. Robot gibi oynuyor. Hayvan gibi savunma yapa yapa adamlar oyunu aldı. Ben tek başıma bu kadar savunma yapabildim.

Yinede bana göre eğlenceli. Benim takımım kaybetmek için oynuyor olabilir ama ben kazanmak için oynuyorum. Elbet bir gün bu sistem değişir.

Turbo mod özellikle oyunlar late uzuyor ne kadar carry seçilirse o kadar iyi. Kunka mesela support olarak başladı. Carry itemlerini dizdi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı şeylerden bende bıraktım Dota 2'yi. Dota 2'yi bıraktığımda sinirli bir insan değildim. Fakat LOL'e başlayıp LOL'ü bırakınca aşırı sinirli bir insan oldum :D Her oyunda var bu tür insanlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı