YouTube'da nasıl bir başlangıç yapılmalı?

Bu saatten sonra başarılı olman imkansıza yakın.
Valla bu açıyla düşünülürse zaten maça 5 0 geride başlamış olursunuz.

YouTube'da nasıl bir başlangıç yapılmalı?
Öncelikle "BAŞARI" sizin için ne anlam ifade ediyor? Eğer sadece "PARA" ise başlamayın. Güzel ve zahmet vererek bir iş çıkartıp bişeyler ise ne tür içerikler düşünüyorsunuz?
 
Bilmiyorum başka kim benim gibi düşünür fakat benim düşüncem şöyle ki; her insan da o bahsettiğimiz başarı kabiliyeti, kendini sevdirme olayının bulunmadığı. Çok nadir ve farklı insanlarda görüldüğü kanısındayım. Kısaca, kanalını aç. Samimi ve özgün ol. Cevherin varsa zaten akışıyla yükselirsin.
 
Eğer derdiniz "Para" ise şunu söylemeliyim ki :
- Challenge
- Daha fazla challenge
- Clickbait başlık ve thumbnailler
- Ve daha da fazla challenge
Önermiyoruz, ve yapma derdin sadece paraysa.

Eğer ben kalitem ile öne çıkacağım, derdim para değil dersen. Kesinlik videolarına özen göster videolarına bir izleyici gözüyle bak ve "ben olsam bu videoyu beğenir miydim?" diyerek empati kur.

İçeriklerin farklı kanallardan çalma olmasın özgün olmaya çalış. Sen zaten böyle bir başlangıç yaparsan beğenilirsin.
 
Oluşturacağın içeriklerin eşsiz olmasına dikkat et. Bir oyun kanalı veya vlog kanalı açmaktansa , bilgi ve eleştri kanalı açman daha iyi olacaktır. İzleyiciye değer vermen çok önemli. İzleyicilerinin düşüncelerine saygı duyman , onların istediği şeyleri önceden düşünmen ve planlaman gerekir. YouTube Türkiye'de severek izlediğim tek bir kanal var. Barış Özcan.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı