Vodafone Red ve Pass Tarifeleri

ozgurcan112

Kilopat
Katılım
6 Haziran 2015
Mesajlar
1.355
Makaleler
2
Çözümler
1
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Acil Tıp Teknisyeni
Merhaba, halihazırda Turk Telekom'un 8GB internet, 1000 dakika ve 100 SMS içeren paketini 37TL'e kullanmaktayım.
Aylık olarak 8GB interneti yetersiz bulduğumdan alternatif operatör araştırma işine giriştim ve Vodafone Pass tarifelerini gördüm.
Vodafone Red 15'e geçiş sağlayarak teoride internet sorunumu çözebileceğimi umuyorum. Geçmek istediğim tarifenin görseli;
red 15.png


Konuyu oluşturma sebebim, Vodafone Pass servisinin vaadlerini uygulamaya döküp dökemediğini öğrenmek, şöyle ki;
Red 15 ile birlikte tanımlanan Sosyal Pass dahilinde Facebook, Twitter ve İnstagram reklamlar haricinde 1mb bile internetten götürmüyor değil mi? Facebook'a upload edilmiş videoları izlemek(bazen 15-20 dakikayı bulabiliyor), İnstagram'a upload edilmiş hikayeler, videolar bunların hiçbirisi kotadan düşmüyor mü?
Teoride düşmemesi gerekiyor, aksini görmüş veya tecrübe etmiş birisi varmı?

Bir diğer sorum ise Video Pass hakkında olacak. Çeşitli forumlarda okuduğum kadarı ile Youtube'da ancak 480p'e kadar video izlersek kotadan düşmüyor, daha üzeri görüntü kalitesinde kotamızdan düştüğü hakkında yorum yapan kullanıcılar mevcut. Bunun aslı var mı? Uygulamada gerçekten böyle mi işliyor?

Sosyal Pass ve Video Pass kullanan dostlar, yorumlarını paylaşabilir ise gerçekten epey mutlu olurum.

Bunun dışında Vodafone ile merak ettiğim bir konu daha mevcut; sizleri devamlı birşeye üye olmanız için arıyorlar mı? Bilginiz dışında veya ufak puntolu yazılarla kampanyalar satma girişimleri mevcut mu?

Vereceğiniz bilgiler için teşekkür eder, iyi sosyaller dilerim! :)
 
Ben olsam Turkcell'in Platinium paketlerinden birini tercih ederdim ben Vodafone kullanıyorum ama memnun kalmadım Telekom'a geçeceğim fiyat olarak bana daha uygun geliyor. Ayrıca eğer tarife yukarıda bahsettiğin şeyleri kapsıyorsa bunu sana sağlamak zorundalar sana tavsiyem eğer geçeceksen sana imzalatacakları sözleşmenin bir kopyasını iste ve tarife detaylarını sözleşmeye yazdır bir durum olursa hakkını araman daha kolay olur ;)
 
Red Pass 20 kullanıyorum Turkcell kadar iyi bir çekim gücü ve internet hızı yok , ama gerçekten interneti sınırsız gibi kullanıyorum ve internet Paketini hiç bitiremedim sürekli YouTube video izlerim herhangi bir sorun olmadı
 
Eğer Turk Telekom’dan geçecekseniz aylık 20Tl gibi bir indirimle 60Tl’ye kullanırsınız. Ben de Red 15 paketini kullanıyorum, gayet memnunum, bol bol kullanıyorum bitiremiyorum interneti, söylenildiği gibi kotadan yemiyor. Red paketlerinin ayrıcalıkları Turkcell Platinum kadar olmasa da gideri var. Hele Mobil Destek Ekibi çok iyi bir şey telefonunuz bozulduğunda arıyorsunuz, evinize geliyor telefonu alıp yedek telefon veriyorlar.(Ben iPhone 6s’i garantiye yolluyordum, iPhone 5s verdiler, geçici olarak gayet yeterli)
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı