Elektronik Üzerine Maker Kanalı Önerisi

39004

Kilopat
Katılım
6 Aralık 2014
Mesajlar
196
Arkadaşlar elektronik işlerle ilgilenmeyi çok seviyorum ve projelerle uğraşıyorum, bununla ilgili çok güzel bir kanal olan Great Scott adlı bir Youtube kanalı var ancak onun dışında elektronik hobi işleriyle uğraşan düzgün kanal bulamadım. Bu tarz Türk Youtube kanalı yok maalesef ya da ben bulamadım, eğer varsa bildiğiniz güzel bir kanal veya site de olabilir önerirseniz sevinirim. İyi sosyaller.
 
The Ben Heck Show, Kevin Darrah, ElectroBOOM ve AvE gibi kanallara goz atabilirsin. Ayrica herhangi bir 'maker' ya da 'DIY' kanalin ana sayfasina girdiginde sag tarafta kanal sahibinin begendigi ya da birlikte calistigi kanallari koydugunu gorursun. Oradaki kanallara da goz atarak yeni kanallar kesfedebilirsin.

Ayrica YouTube Turkiye'de bu kanallar kadar kaliteli icerik ureten yok malesef; en azindan benim gordugum kadariyla.
 
„Murat Sen“ DIY ve onarma ile ilgilenen Üniversite Hocasidir.

Tavsiye Ederim

Ben de Baris Ozcan'in 'Az bilinen ama takibe deger 25 kanal - YouTube'nin dibi hareketi' adli videosundan sonra Murat Sen'i tanidim. Bir onceki girimde soyledigim, YouTube Turkiye'de kaliteli maker icerigi ureten kanal yok tezimi de curuttu sagolsun.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı