Yeni Polo Alınır mı?

vicden

Hectopat
Katılım
31 Ekim 2017
Mesajlar
34
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
90.000 TL verip yeni Polo Highline otomatik vites almak sizce mantıklı mı? Aracın dış görünümünü ve iç görünümünü çok sevdim ama kararsız kaldım.

Not: Eğer alırsam bu ilk arabam olacak. Daha önce hiç araba sahibi olmadım. Bu yüzden sıfır almayı düşünüyorum, ama Polo doğru bir seçim mi bilemedim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Otomobil konusunda çok bilgim yok ama sadece bilgi açısından söylüyorum o fiyata ikinci elde A180 bulunabiliyor. Motoru Renault.

Motorunun Renault olup olmadığı hakkında kesin bir bilgim yok lakin Renault motoru deyince küçümseyecek arkadaşlara sesleniyorum; Renault dediğimiz marka Fransız markasıdır ve yıllardır ülkemizde yer edinmiştir, ediniyordur. Hala yollarda taş gibi Toroslar, eski Renault'lar devrini sürdürmektedir.
 
Kullanacak olan sizsiniz, ihtiyaçlarınızı ve isteklerinizi karşılıyorsa elbetteki alın. Ama ben bir de Peugeot 308, BMW 1 serisine de bakmanızı isterim ancak bu modellerde ikinci el almanız daha donanımlı bir araca sahip olmanızı sağlayacaktır. Polo iyi güzel de ne bileyim 90 bin lira çok para gibi geliyor Polo'ya bana göre. En güzeli siz isteğiniz doğrultusunda ilerleyin bence pişman olmazsınız.
 
B sınıfı bir araca o kadar ödemek saçma geliyor bana. Araçtan isteklerinize yönelik alternatifler düşünmenizi öneririm.

Valla bu şekilde düşünürsek şu anki vergilerle alacağımız her araç bana saçma geliyor. 66 dan başlayan fiyatlar diyip içi boş bırakılan ama doldurduğunda 100 bini geçen araçlarla doldu piyasa. İçlerindeki 1.0 motorlarda cidden komedi. Yakında bisiklete bindirecekler bizi.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı