Yurt dışı S25 Ultra alınır mı?

Fujitora

Decapat
Katılım
16 Temmuz 2023
Mesajlar
23
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kullandığım telefon POCO X3 Pro 3 sene oldu artık değişmek istiyorum fakat telefonlar çok pahalı. Yurt dışı Samsung S25 Ultra düşünüyorum 38.500 sizce yurt dışı telefon alınır mı?
 
Yurtdışı telefon almak kolay ve iyi aslında zaten satılması gereken fiyata telefon almış oluyorsunuz devlete de 1 tane almamış oluyorsunuz fakat 4+4 ay kullanım süresi var. İmei kayıt ücreti en son 45.000 TL idi. Kaçak göçek yolla imei kaydı yaptırma işi var lakin 1 senedir kayıtlar açılmadı. S24 Ultra aldım kasım 2024'te kayıtlar açıktı fakat hemen parasını ödeyip sıra almak gerekiyormuş ben açık kalır sandım böyle yapmamıştım 2 gün açık kaldı kapandı server kaydı. Şuan Eylülde süre bitiyor 4+4 ocakta tekrar sıfırlanacak o zamana kadar 2. telefonla idare edeceğim. Size de bu durum cazip geliyorsa alabilirsiniz.
 
Yurt dışı telefon almak kolay ve iyi aslında zaten satılması gereken fiyata telefon almış oluyorsunuz devlete de 1 tane almamış oluyorsunuz fakat 4+4 ay kullanım süresi var. IMEI kayıt ücreti en son 45.000 TL idi. Kaçak göçek yolla IMEI kaydı yaptırma işi var lakin 1 senedir kayıtlar açılmadı. S24 Ultra aldım kasım 2024'te kayıtlar açıktı fakat hemen parasını ödeyip sıra almak gerekiyormuş ben açık kalır sandım böyle yapmamıştım 2 gün açık kaldı kapandı server kaydı. Şu an Eylül'de süre bitiyor 4+4 Ocakta tekrar sıfırlanacak o zamana kadar 2. telefonla idare edeceğim. Size de bu durum cazip geliyorsa alabilirsiniz.

Hocam kalan 4 ayı da e-SIM veya telefonun hattı hangisiyse o firmaya gidip tekrardan parayla açtırabiliyormuşuz diye bir muhabbet duymuştum telefoncu akrabamdan doğruluk payı var mıdır?
 
Hocam kalan 4 ayı da e-SIM veya telefonun hattı hangisiyse o firmaya gidip tekrardan parayla açtırabiliyormuşuz diye bir muhabbet duymuştum telefoncu akrabamdan doğruluk payı var mıdır?
Yok hocam sim1 4 ay sim2 4 ay diğer 4 ay için 2+2 süre uzatma vardı ama fiyatı pahalıydı işlemin ve artık şuan yapılamıyor. Server kayıt muhabbeti var siz başka çift simli türkiye cihazı bir telefon alıp imeileri veriyorsunuz yd telefonunuza onu giriyorlar o şekil kullanıyorsunuz. Bu uygulama için serverler kapalı ve işlem fiyatı yüksek garanti yok.
 
Yok hocam SIM1 4 ay SIM2 4 ay diğer 4 ay için 2+2 süre uzatma vardı ama fiyatı pahalıydı işlemin ve artık şu an yapılamıyor. Server kayıt muhabbeti var siz başka çift simli Türkiye cihazı bir telefon alıp IMEI'leri veriyorsunuz yurt dışı telefonunuza onu giriyorlar o şekil kullanıyorsunuz. Bu uygulama için serverler kapalı ve işlem fiyatı yüksek garanti yok.

Peki iPhone alsam yine aynı şekilde sadece 4+4 mü oluyor?
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı