2500 TL Laptop Önerisi

Furkan bulduk

Kilopat
Katılım
30 Temmuz 2017
Mesajlar
155
Çözümler
1
Merhaba arkadaşlar.

Gündelik işlerim ve bazı hobilerim için bir laptop almak istiyorum. Kullanım amacım ise kod yazmak ve internette dolaşmak. Kod yazarken bir sürü sayfa açılacağı için ben kendime 8 GB RAM’i ve SSD’yi kriter olarak aldım. Ve biraz araştırdıktan sonra şu laptopu buldum:

HP 250 G6 Intel Core i5 7200U 8GB 256GB SSD 2GB Radeon 520 Fiyatı

Önerir misiniz? SSD’nin 256 GB olması, ve ekstradan bir ekran kartının da bulunması gayet hoşuma gitti. Bu fiyat bazında sizin de önerileriniz var mıdır?

Not: Laptop kesinlikle oyun için alınmayacak, bu yüzden ekran kartına pek önem vermiyorum. Hız ve rahat kullanım benim için en önemli kriterler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hız olarak sizi tatmin edecektir. Kullanım amacınız için RAM 16 olsa daha iyi olur fakat bu fiyatlara 16 GB mümkün değil tabi.
 
Hız olarak sizi tatmin edecektir. Kullanım amacınız için RAM 16 olsa daha iyi olur fakat bu fiyatlara 16 GB mümkün değil tabi.
Peki sizce bu fiyat aralığında daha iyisi bulunabilir mi? Siz ne önerirsiniz? Ayrıca eğer sonradan yanabiliyorsak bir 8 GB daha takabilirim ama bu konuda pek bilgim yok açıkçası
 
Bu fiyat aralığında hemen hemen aynı özellikte bilgisayarlar bulunabiliyor. RAM sonradan ekleme yapabilirsiniz. Şu an için 8 GB günü kurtaracaktır. Güncel i5+ işlemci, SSD , 8 GB ram minimum özellikte bilgisayar almanızı öneririm.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı