RX 480 Ekran Kartı İçin Oyun Önerisi

Gokberk1905

Hectopat
Katılım
31 Ocak 2016
Mesajlar
442
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
*İşlemci: Intel Core i5 4590 3.30 GHz
*Ekran Kartı: MSI AMD Radeon RX 480 8 GB
*RAM: 12 GB
*İşletim Sistemi: Windows 10 Pro 64 Bit

Arkadaşlar oynayacak hiç oyunum kalmadı. Bu sisteme grafikleri güzel yeni oyunlar tavsiye eder misiniz ?

Bitirdiğim Oyunlar:
Grand Theft Auto V,
Witcher 3,
Just Cause 3,
Rise Of The Tomb Raider,
Tomb Raider 2013,
Battlefield 3,
Dishonored 1,
Hitman Absolution,
The Witcher 2,
Assassins Creed Syndicate,
Far Cry 3,
Far Cry Primal
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Gokberk1905 Watch _Dogs 2' yi bitirdim. Hikayesi seni çekmese bile oynanış olarak çok zevkli hele stealth oynayınca bambaşka oluyor . Witcher 'ın eğer dlc'lerini bitirmediysen onları oynayabilirsin grafik olarak değil de oynanış ve hikaye olarak south park serisini tavsiye ederim sağlam bir seridir.
 
Witcher'ın dlc'lerini bitirdim. Watch Dogs 2 hiç oynamadım. Bana genelde yeni çıkan bir oyun lazım. Aksiyonu bol ve grafikleri güzel olacak. Hikaye benim için önemli değil. (y)

Assassins Creed Orgins'i ve Need For Speed Payback'i kaldırır mı benim sistem ? Eğer kaldırırsa hangi grafik ayarlarında oynarım ?
 
Mafia 3 çok kötü yüklemeye değmez. Oynayan ve ya inceleyenlerden beğenen görmedim. Aynı şeyi Watch Dogs 2 için de kısmen söyleyebilirim ben ve arkadaşlarımdan oyunu oynayıp bitirme sabrını gösteren olmadı. Shadow of War bitirene kadar güzeldi bitirdikten sonra birdaha açmadım, oyunun haritası çok küçük ve boş. Need for Speed Payback 1080p ultra oynarsın ancak oyunun notları yerlerde Need for Speed yine yapamamış.

Assassin's Creed Origins ve Wolfenstein 2 öneririm. Prey de olabilir ama sürekli aksiyon yok zaman zaman durağanlaşıyor.
 
Prey'i oynamıştım ama beğenmedim. Wolfenstein 2 ve Assassin's Creed Orgins'i oynayabilirim. Anthem ve Far Cry 5 çıktı mı ?
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı