Ekran Kartları Fiyatı Düşer mi?

Fiyatların şu ara düşeceği ihtimali çok az. Kartınıza alıcı varsa satabilirsiniz, bahsettiğiniz kartlarda ise 1070'i 2K bir monitör ile kullanmanızı öneririm.
1060'da alınabilir dar boğaz olmaz.
Sizce peki satıp yeni mimari beklenmeli midir? Bildiğim kadarıyla yeni mimarili ekran kartları mart sonlarında çıkacak. Yoksa GTX 1060-1070 bu fiyata almalı mıyım? Satıp 2 ay beklemek istemiyorum açıkçası. Fakat ben aldıktan sonra yeni kartlar çıktığında fiyatlar dibe vurur diye korkuyorum.
 
Sadece ekran kartı değil ki, tüm bilgisayar parçalarının fiyatı arttı. İnşallah diyoruz düşerse diye ama pek olası değil gibi geliyor bana da. Bu günleri mumla aramayız umarım.
 
Arkadaşlar merhaba. Powercolor R9 280x ekran kartı kullanmaktayım. Ekran kartıma ciddi bir alıcı çıktı. Fakat piyasa durumu hepinizin bilgisinde. Sizce satıp yeni bir kart almalı mıyım? Yoksa bu yüksek fiyatlar düşüşe geçer mi? Ek olarak ,bilgisayarı mın işlemcisi intel i5 4690. Ben GTX 1060 ve 1070 düşünüyordum fakat darboğaz sorunu yaşar mıyım?
Onu uygun fiyata satıp yeni güncel kart almanızı öneririm. Bu bencil, hep ben diyen miningçiler sömürmeye devam ederse hiçbir şey düşmez. Ama GTX 2000 serisi çıkınca düşer gibi geliyor bana. Nasıl olsa her şeyin bir sonu var.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı