AtillaKaya
Hectopat
Kuzenim bu cihazı almış, sizce nasıl? https://www.hepsiburada.com/casper-...ing-laptop-g870-1342-dfb0x-b-p-HBCV00003ZQBZK
Kuzenim bu cihazı almış, sizce nasıl? https://www.hepsiburada.com/casper-...ing-laptop-g870-1342-dfb0x-b-p-HBCV00003ZQBZK
Kuzenim bu cihazı almış, sizce nasıl? https://www.hepsiburada.com/casper-...ing-laptop-g870-1342-dfb0x-b-p-HBCV00003ZQBZK
Bu model 90+15 105W olması lazım.Ekran kartı kaç watt?
Bilmiyoruz hocam 115 ya da 105'tir.Ekran kartı kaç wat?
Hocam söylüyorumda kendisine geldikten sonra iade ederim diyor direkt iade et diyorum gelsin kontrol edim diyor anlamıyor.Deli gibi isinan, kasa kalitesi ve sogutmasi berbat bir cihaz. Iade etsin mumkunse.
Bilmiyoruz hocam 115 ya da 105'tir.
Hocam söylüyorumda kendisine geldikten sonra iade ederim diyor direkt iade et diyorum gelsin kontrol edim diyor anlamıyor.
Bu konuyu ben açtım ve keşke rapor edip kapattırsaydım moderatörlere. Moderatörleri yormak istemedim direkt hesabı sildim. İlk pişmanlığım bu konuyu açmak oldu forumda zira herkes bunu paylaşıyor. Ekran görüntüsü de konunun içinden mi bilmiyorum da muhtemelen YouTube videosudur. Cihaz HP Victus 15 ile aynı sadece tek farklı Alüminyum alışımla geliyor olması ve Victus 15 gibi ağır limitlere sahip olmaması. Bunu da muhtemelen Casper böyle yapmış biosla oynayarak. Bu laptopun kaldırabileceği w değerleri düşük soğutmasından ötürü ama PTM veya soğutucu gibi ek masraflarla veya throttlestoptan performansı değiştirmeyecek şekilde w limitleriyle daha normal ısılara indirgenebiliyor.İnceleme: Casper Excalibur G870 neden alınmaz?
— Öncelikle merhaba, 3 4 ay önce aldım başlıktaki modeli, inceleme veya yorumlama tarzında bir yazı yazmak için yeteri kadar kullandığımı düşünüyorum. İnceleme diye başlıkta belirttiğime aldanmayın, bu incelemede amaç modelin eksiklerinden bahsetmek. Yani kötü özellikleri ağırlıkta olacak bir...www.technopat.net
Oyunlarda 97 98 dereceleri goren bir laptop. Tam yük altında TUF ile görmüyorum bu sıcaklıkları. Bitisik fanli berbat bir sogutmaya sahip. Quanta kasalarda iyi degil.
Eki Görüntüle 2591050
Gelmesini bile beklemesin. Rezil C*sper'in rezil cihazi.
Hocam sildirme şansınız varsa sildirin Casper eskisine göre gelişti hala da gelişmeye devam ediyorlar. Tabi eski cihazları kötü falandır orasını bilemem fakat G870 5060 modeli var ben gayet memnunum. Monster gibi uçuk fiyatlarla cihaz satan veya kronik hall sensörüne çözüm bulmakla hiç uğraşmayan Victus varken Excalibur’un bu kadar aşağılanması gerektiğini hiç düşünmüyorum. LOQ bile anakart yanma sorununa çözüm üretmişken bu cihazlarda hâlâ saçma sapan sorunlar devam ediyor.Bu konuyu ben açtım ve keşke rapor edip kapattırsaydım moderatörlere. Moderatörleri yormak istemedim direkt hesabı sildim. İlk pişmanlığım bu konuyu açmak oldu forumda zira herkes bunu paylaşıyor. Ekran görüntüsü de konunun içinden mi bilmiyorum da muhtemelen YouTube videosudur. Cihaz HP Victus 15 ile aynı sadece tek farklı Alüminyum alışımla geliyor olması ve Victus 15 gibi ağır limitlere sahip olmaması. Bunu da muhtemelen Casper böyle yapmış biosla oynayarak. Bu laptopun kaldırabileceği w değerleri düşük soğutmasından ötürü ama PTM veya soğutucu gibi ek masraflarla veya throttlestoptan performansı değiştirmeyecek şekilde w limitleriyle daha normal ısılara indirgenebiliyor.
Fiyatı da düşüktü bu yüzden şu an şişik olsa da. Fiyatına göre düşünülüp düşünülmemesi gereken bir ürün bu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.