RTÜK’ten skandal karar: Ata’ya hakarete ceza yok!

Google Görseller'de önüne gelen ilk imzayı kopyala yapıştır yapmışlar galiba :)
Yanlışlıkla yapıldığını belirtip özür dilemiş, her yerden kaldırmışlar bence abartılacak bir durum yok.
 
Google Görseller'de önüne gelen ilk imzayı kopyala yapıştır yapmışlar galiba :)
Yanlışlıkla yapıldığını belirtip özür dilemiş, her yerden kaldırmışlar bence abartılacak bir durum yok.

Yanlışlıkla yapılan bir şey yok ortada. Alıştırmak istiyorlar amaç nabız yoklamak.
 
Grafik hatası! Bu günlerde ne çok hata yapılıyor arkadaş!:dikkatli:

Harita mevzuları da hata değil bunlar da değil. Bilerek yapılan bir düşmanlık var zaten. Bunu anlamak için alim olmaya gerek yok.

Ama harita hatalarını! zamanında ülkemizi işgal etmeye çalışanlar yapınca ben garipsemiyorum şahsen. Bu şeytandan şeytanlık yapmamasını beklemek gibi bir şey olur. Ama içimizde bu vatanı kuranlara yapılanları çok garipsiyorum. Acaba kim vatan haini! Sözde her kulvarda kendilerine muhalefet olan vatan hainin ilan ediyor da onun için!
 
Sayesinde kurulan bir devlet, elde kalan son toprak parçası için savaşmış bir insanın hakettiği değer bu kadar. İnsanoğlu ezelden beri yediği kaba pislemeye çalışan bir varlık. Şu "ADAM" ne kadar rahatsız etti bu toplumdaki arap kapısına köpek olacak insanları. Sevmiyorsun ama saygı duyacaksın hayvanlığın alemi yok. Onun kurduğu bu toprakta gelip ona saygısızlık yapan ne Türktür nede müslümandır. Ayrı birşey bunlar..
 
Çizgi filmlerde Türk ya da yabancı olsun bazı mesajlar veriliyor inceden. Subliminalizm yani.

Sanki M. Kemal bu ülkeye inkılaplar yaparak kötülük etmiş gibi. Bu ülkede zaten her eylem ''sehven'' yapılır. Yıllarca aynı kurumda görev yaparlar fakat bilerek bir hata edince ''sehven oldu'' derler. Şu film de sehven konuludur. Tavsiye ederim izlenmesini.

Pardon (2005)

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu denen kurum, gider bunun gibi bir olayı normal karşılar fakat dizide/filmde kadının omzunu sansürlerler. Ne kadar komik değil mi?

''Lan'' kelimesini bile bip sesi ile kesen bir kurumdan ne beklenir ki?
Lan, Arapça'da ''erkek, oğlan'' demektir. Küfür gibi bir anlamı yok, Türkçe'de de bir hakaret değil, kaba bir hitap şekli sadece. ''Ne oluyor lan?'' gibi.

M. Kemal görse ne derdi kim bilir bu olay karşısında... Onu hep lekelediler ve lekeleyecekler ama biz kimin doğru işler yaptığının, kimin sehven işler yaptığının farkındayız.

Sızlayan kemiklerin için üzgünüz Ata'm. Sen bu güzel ülkeyi, böyle vurdumduymaz kişilere hediye etmemeliydin.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı