Sürprizbozan tuşu ne zaman çıktı?

Katılım
6 Ekim 2014
Mesajlar
14.322
Makaleler
7
Çözümler
83
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Havacılık Sektörü
Profil Kapağı
1522248089
Spoiler butonunu arıyordum "Sürprizbozan" butonunu görünce bir garip geldi gözüme birden. Ne zaman değişti bu böyle? Gereksiz bir şekilde kulağıma Yalın'dan "Zalim, oyunbozan sen de bu büyü de yalan" şarkısı çalmaya başladı:).
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Spoiler yerine Türkçe bir tercüme aradılar ve en uygun olanın bu olduğu kararına vardılar. Bence en yakın çeviri bu olur sonuçta "Sürpriz" bozuyor :).
 
Bu başlık ne ya:) Ben böyle bir şey yazmadım hiç bir zaman. Moderatörler artık konuyu kendisi nasıl seviyorsa öyle düzenliyor galiba:) Ben de diyorum @Mr.Acar niye tarih veriyor:) Asıl başlığı yazıyorum arkadaşlar. "Spoiler - Sürprizbozan". Yoksa ne zaman çıktığını niye sorayım forumun muhtarı mıyım ben:)
@Silinen üye sürprizbozanın kralı sinema çıkışında yaşanır çoğu zaman. Cinayet aleti yok. Salondan çıkanlardan "Ben biliyordum katilin kız çıkacağını" diyen birisi yeterlidir:) Bütün filmi katleder:)
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı