Hiç yemek yemeyerek kilo vermek

ZortX

Kilopat
Katılım
15 Ocak 2017
Mesajlar
1.339
Makaleler
5
Çözümler
2
Cidden bana garip geldi. Çünkü kilo vermek bana hep zor geliyordu. Hayatımda 4 yıldan beri olan ama bir anda çok samimi olduk. Hiç kimseye söylemediği sırları bana söylemek... Yani neyse bu uzar gider. Kızın yanımda olmadığı zaman yediğim zehir gibi geldiği için yemeği çok azalttım. Ayrıca kız zeki, güzel, harika kokuyor. Neyse zaten konu bu değil.
Ben çok şaşırdım. Yani tek yaptığım:
1- Hep aç kalmak.
2- Sabah ve öğle yemeği kesinlikle yok. Belki ara öğünler var.
3- Akşam yemeğinden aç kalmak zorunlu.
Sadece bunu yaparak 5 günde 800 gram vermek bence mucize. Ayda 4.800 KG ediyor. Yaza kadar (Neredeyse 4 ay var.) en az 15 KG vermeyi planlıyorum. Cidden yemek için yaşarım ben. Siz ne düşünüyorsunuz? Çok dağınık bir konu oldu kusuruma bakmayın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Gözümde yapılacak en büyük hatadır. Aç kalırsın verirsin motive eder ama sonu ya bir hastalıkla biter ya da hüsranla. Ayrıca tekrar yemeye başladığında ise verdiğin kiloları çok hızlı biçimde alacaksın çünkü metabolizman fazlasıyla yavaşlamış olacak ve yediklerin hemen sindirilmeyecek. Tecrübe ile sabittir dediklerim, zamanında ben de yaptım. Misal 4 sene önce bu yol ile 70 kilodan 59 a düştüm yemeye başlayınca hızlı biçimde kilo alarak şu an 82 kiloya ayak bastım. Unutma en önemli şeylerden biri öğün atlamamaktır kilo verme konusunda. Şimdiden başarılar zorlu bir yoldasın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yazık ki spor yapacak hiç zamanım yok. Kahvaltı yapmak için en az 30 dakika erken kalkmam lazım ve bu da çok zor. Akşam yemeğine gelirsek aç oturup hafif aç kalkıyorum. Haftasonunda hiç fena yemiyorum. Okula genelde peynir ekmek, ceviz vb. götürüyordum. Ancak onu da bıraktım. Ama nedense şu 5 günde okula hiç geç kalmadım. Daha az uyumama rağmen. Tamam açık ve net sabahları zombiden farkım olmuyor. Ama bu sabah okula erken gitmeme değer. Yani aslında bakıldığında bu benim istediğim değil. Zaten 95 kiloyum. 3 ayda 85 kiloya düşem yeter.
 
Saçmalamayın, olmaz öyle şey. Siz bu sayede düzgün kilo verdiğinizi sanıyorsunuz ancak yanılıyorsunuz. Bunu yaparak vücüdunuza büyük zarar veriyorsunuz. Ayrıca kurtulduğunuzu sandığınız o kilolar bu yöntemle çok hızlı bir şekilde geri gelecek. Vücutta da sarkmalar oluşacak. Düzgünce kilo verin.
 
Yorum yazan arkadaşlar seni düşünmüş ancak senin kendini değil de kızı düşündüğünü sanıyorum.

Yemek yemek günü çıkarmak değildir. Vücuttaki organların besinlere ihtiyacı var. En basitinden çok aç kalarak beynine ulaşması gereken şeylerden kısıyorsun. Bu da yavaş yavaş kapasiteni düşürecek. Kız arkadaşının salaklardan hoşlandığını düşünmüyorum.

Vücut yağı mümkün olduğunca depolar ancak vitaminleri çok depolamaz. Bu yüzden az yağ yapan ama besin değerleri tatminkar olan yiyecekleri tüketmen gerek. Yanlışım varsa bilen düzeltsin.

Hiç yemeyerek değil de aç kalarak zayıfla. Aç kalmak yurdum insanı için yeterli beslenmektir zaten.
 
Hiç etik değil. Bence de biz seni düşündüğümüz kadar siz kendinizi düşünmüyorsunuz.

Yaşamsal hormonların yaşaması için vitamine ihtiyacınız var. Bu da sadece akşam yemeği ile olacak bir iş değil. Tavsiyem bir şekilde spor yapın. En kötü okuldan çıktıktan sonra 30 dakika tempolu yürüyüş yapın. O kadar da vaktiniz vardır sanırım.

Ha illa bir öğünden kısacağım derseniz, öğlen yemek yemeğin. Yani sabah 10-11 arasında sabah yemeği, öğle arasında kuruyemiş, ceviz ya da yoğurt gibi öğelerden ara öğün ile beslenin.

Akşam 6-7 gibi de akşam yemeğine oturun. Yine de siz bir diyetisyene gidin. Ama bu tür programlar verirler genelde.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı