Online oyun oynamayı bırakma sebebim

Aslında online oyundan kastım rekabet gerektiren oyunları içeriyor, eğlenmek için oynanabilecek birçok online oyun var tabii ki.



İmkansız değil elbet ama çok fazla emek ve öğrenme gerektiriyor. Benim kod bilgim olmadığı için çok zorlanmıştım, bir tür parkur oyunu yapmıştım oldukça iyiydi fakat bir türlü telefona entegre edemedim, sonra virüs girdi bilgisayara mecbur format atmak zorunda kaldım, gitti emeklerim. Çok sabır gerekiyor cidden. Umarım hayallerini gerçekleştirir ve hedeflerine ulaşırsın. :)

Ne kadar zahmetli bir iş olduğunu bildiğim için oyununa öyle bişey olduğuna üzüldüm cidden :( ama desteğin için teşekkürler :) varsa seninde bir hayalin, gerçekleşir umarım :)
 
Ne kadar zahmetli bir iş olduğunu bildiğim için oyununa öyle bişey olduğuna üzüldüm cidden :( ama desteğin için teşekkürler :) varsa seninde bir hayalin, gerçekleşir umarım :)

Aslında hayal kavramına karşı birisiyimdir, çünkü hiçbir zaman gerçekleştiklerini göremedim :( Ama umarım senin hayallerin gerçek olur dostum. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benimle tanışalı 5 dakika olan bir adaşımın ban sorduğu ilk soru şuydu:

Online oyun oynuyor musun? Ben dedim ki: Onlar kim? :D Meğer online diyormuş. :ROFL:

Benim online oyun oynamamı isteyen birçok arkadaşım vardı fakat onların online oyun oynarken yaşadıklarını dinledikçe kesinlikle oynamamam gerektiğini öğrendim online oyunları.

Boş verin, kim ister aptal insanlarla aynı maçta yer almayı?

En güzeli single player oyunlardır. Bu tür oyunlarda sadece oyunun zorluğu canınızı sıkar ama online oyunlarda canınızı sıkan şeylerden hangisini sayayım ki...
 
Ne kadar boş bir yorum bu? Seni oldukça etkilemiş açıkçası bu oyunlar.

Yorumu sana yazmamıştım ama neyse.

Beni etkilediğini nereden çıkardın ki? Zaten yıllardır pek oyun oynamıyorum.

Zevkler konusunda tartışılmaz sen hikaye seversin başkası online sever. Ancak bağımlılık yapıyor kısmı tamamen boş. Her oyun bağımlılık yapabilir ama bu kişinin iradesi ile de ilgili.
 
Online oyunları ara sıra vakit geçirmek için oynuyorum, single oyunlara ise özel olarak vakit ayırıyorum çünkü tam anlamıyla bir deneyim yaşamak istiyorum :puro:
 
Aslında insanın sinirlerini zorlayan rekabetin yüksek olduğu LoL, CS GO, PUBG gibi oyunlar. Yakın arkadaşlarla oynanan kooperatif oyunları oynamakta sıkıntı görmüyorum örneğin Portal 2, L4D2, The Forest gibi hatta yeni çıkacak A Way Out da çok eğlenceli olacağa benziyor.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı