Harry Potter Serisinin Sevdiğiniz Yanları Nelerdir?

LeViAcKeRMaN

Megapat
Katılım
16 Aralık 2017
Mesajlar
3.263
Çözümler
11
Yer
KaPTaN LeVi
1.png


Çocukken izlemiştim zaten bir çoğunu ama unuttuğum sahneler vardı. Dün tekrar başladım ve Melez Prense kadar geldim. Bence yine 2018 yılında tekrar izlenebilir bir seri. İnsan özeniyor aralarındaki dostlukları. Okuldaki ilginç olaylara.
En ilginç yanın insanları hemen öldürebilecek lanetleri düşmanlarına karşı kullanmamaları çok ilginç.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Harry Potter serisi zaten özel bir fan kitlesine sahip bir seri. Yüzüklerin Efendisi gibi mesela. Okul hikayesi sanki daha güzel geliyordu bana. İlk dört filmdi sanırım. Yani daha öğrenciyken. Eğer bu seriyi beğendiysen Fantastik Canavarlar filmini de beğenebilirsin. Eğer izlemediysen izleyebilirsin ve seversin.
fantastik-canavarlar-nelerdir-nerede-bulunurlar-1475134632.jpg
 
Sırf Hagrid için izlerim. :D

RubeusHagrid.jpg


Konusu çok ilgi çekici, hele ki küçük çocuklar daha çok seviyor ama bence yaşanan olaylar itibariyle daha çok genç ve yetişkin kişilere hitap eden bir seri olduğunu düşünüyorum. Bazı bölümlerde insanın kafası karışabiliyor ama çok güzel bir seri, romanları zaten J. K. Rowling'i 2017 yılının en çok kazanan yazarı yapacak kadar satmış.

Her filmini izleyişimde aynı zevki alıyorum, hele ki Ateş Kadehi filminden...

''Expecto patronum'' der susarım. :)
 
Patronum büyüsü güzeldi. Potter geçmişe dönerek kendini kurtarıyordu. Hatta bekle babam gelecek deyip duruyordu.:LOL:

Harry Potter serisini bugün bitirdim.:(Keşke bitmeseydi. En güzel sahneleri de okul sahneleriydi. Yatılı okul ve 4 bölüm var. Okula çok özendim nedense anlamadım. Güzel eğlenceli dersler, dostluklar, ilginç maceralar keşke bizde de olsaydı. Ailelerin olmadığı bir ortam sadece öğrenciler ve öğretmenler var.:pBen hiç yatmazdım hep dolaşırdım ona buna saldırır her şeyi keşfetmeye çalışırdım. Saldırmak derken sataşmak anlamında.:LOL:Ben sanırım slytherin olurdum. 1 sınıftan 7 sınıfa kadar o okulda okumak güzel olurdu. İksir dersleri, karanlık sanatlar da savunma dersleri, Quidditch oynamak ta ilginç olurdu.

Harry Potter seçmen Şapkanın ayırdığı bölümler şunlar.
Salazar Slytherin.
Godric Gryffindor.
Rowena Ravenclaw.
Helga Hufflepuff.
 
Soruyu tersten sormalısın... Serinin her yönünü seviyorum. Keşke hikayesi devam etseydi.

Okula ben de özeniyorum. Okullar o kadar eğlenceli olsa ne güzel olurdu. :) Özellikle o "Tılsım Sınavı" sahnesi gerçek olmalı... Galiba Zümrüdüanka Yoldaşlığı filmindeydi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı