Monitörü 10 cm Yükseltmek

smnfrkn

Hectopat
Katılım
29 Aralık 2016
Mesajlar
199
Makaleler
1
Çözümler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba,

Masamda soundbar ve 2 adet monitör var. Monitör tekken sıkıntı oluyor diye soundbarı duvara montaj ayakları üzerinde yükseltmiştim. Ancak şimdi monitörlerin çift olması sebebiyle her soundbara kumanda ya da el yardımıyla ulaşım neredeyse imkansız oldu, hem de ekranlar önünde kaldığı için sesi biraz maskeliyor gibi.

Takım telsizi kullanmadığım her an ses sistemini kullanıyorum ve bu karmaşa şu anda beni olumsuz etkiliyor. Monitörleri yükseltmek istiyorum, hem ortopedik olarak da daha sağlıklı olacak. Ancak bunu yaparken Masanın görselliğini katletmek istemiyorum. Sıradan bir kutu alıp koyabilirim ancak ses sistemini de Hesaba katmam gerekiyor. Akıl akıldan üstündür diyerek neler yapılabilir hususunda fikirlerinizi almak istiyorum.

Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1)Elinize bir metre alın kolonları ölçün monitör mesafesini ölçün. Marangoza gidip yükseltme amaçlı mini sehpa yaptırın çok pahalı olmayacaktır.
2)Orantılı kutular bulup boyayın spray boya ile ve monitörlerin ayaklarının altına koyun.

Fotoğraf paylaşırsanız daha anlaşılır olur.
 
Pardon fotoğrafları eklemeyi unutmuşum.

Soundbar şu şekilde monitörlerin arkasında ve yüksekte duruyor.

WhatsApp Image 2018-02-21 at 13.48.38.jpeg


Genel görüntü de şu soundbar ayaklara takılmasın diye yukarıda olduğu için kumanda bile görmüyor.

WhatsApp Image 2018-02-21 at 14.39.10.jpeg
 
Arkadaşımda soundbar vardı duvarın yüksek bir noktasına doğru kendine bakacak şekilde asmıştı. monitörün 10-20 cm üstüne gelecek şekilde.
 
Arkadaşımda soundbar vardı duvarın yüksek bir noktasına doğru kendine bakacak şekilde asmıştı. monitörün 10-20 cm üstüne gelecek şekilde.
Duvarı delmek istemiyorum. Dükkanda rafları söküyorlarmış. Tam lazım olan renk. Kesip biçip kendim yapacağım artık standı.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı