Konsol mu? Bilgisayar mı? Hangisi alınmalı?

Ben kendi açımdan söyleyeyim. Şuan kullandığım bilgisayarda ekran kartı yoktu HD graphics 630 ile birçok oyunu oynuyordum özellikle CS GO da yeterli geliyordu. Bir indirimde GTX 1070 e 2000 TL verdim aldım. Şuan diyorum ki keşke o zaman 1050 Tİ + PS4 alsaydım. CS oynamıyorum diyorsan kesinlikle git PS4 al.

Csgo işlemci oyunu ekran kartı değil. Cpu yu ve işlemciyi daha çok kullanıyor. Ekran kartı Pubg, GTA V gibi oyunlar oynarsan farkı anlarsın.
 
Kol ile eksiksiz oynayabiliyorum:) Ama sadece Fifa veya PES için konsol düşünemem herhalde. Profesyonel Fifa oyuncusu değilsen tabi:) Bende konsol da var bilgisayar da var. Açıkçası konsolu çok uzun zamandır açmıyorum. Bilgisayarda dalıp gidince kalıyorum yani. Diğer oyunlar için alışma meselesi bence biraz. Mesela kuzen GTA V veya Rainbow Siege gibi oyunları PS4 üzerinden oynayabiliyor ama ben gram zevk alamıyorum. Mouse atikliğini vermiyor o kol bana.
 
Konsol mu alsam PC mi toplasam karar vermekte zorluk çekiyorum.
Elimde uzun süredir kullandığım bir laptopum var ve yeni oyunları kaldırmıyor artık malesef.
Bilgisayarımı yenilemeyi düşünüyordum ama böyle küçük ekranlardan ve sandalyelerden sıkıldım.
Evimdeki televizyonuma bir konsol mu almalıyım yoksa PC mi toplamaya çalışmalıyım?
Bu arada internette gezinmektir video izlemektir falan bunları televizyonda yapabiliyorum, sadece oyun oynayarak vakit geçirmek istiyorum. Bir de oyunların konusu beni çok cezbeder ama ne yazık ki İngilizce bilmiyorum. Türkçe içerikli oyunları hangi platformda daha rahat bulabilirim?

Yardımlarınız ve güzel yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ben senin yerinde olsam Güzel bi bilgisayar toplardım tabii ki çok pahalılar ama güzel bi sistem toplarsan baya dayanacağını düşünüyorum. Oynayacağın oyunlar bilgisayarda da var ise, bilgisayarına gamepad alarak bu oyunları joystikle konsolda oynayabileceğin gibi oynarsın. Bilgisayarın daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum. Tabi senin kararın hangi oyunları oynayacağına bağlı. Sandalyeden sıkıldım demiştin HDMI kablosuyla televizyona bağlayıp koltuktan da oynayabilirsin.
 
Csgo işlemci oyunu ekran kartı değil. Cpu yu ve işlemciyi daha çok kullanıyor. Ekran kartı Pubg, GTA V gibi oyunlar oynarsan farkı anlarsın.
Ben orada işlemciden ekran kartından bahsetmiyorum bilgisayarda oynanabilecek oyundan bahsediyorum. Araba yarışları, GTA5, Fifa tarzı oyunlar Konsolda da oynanır ben sadece CS GO için bilgisayarı seçtim. Anlayabileceğin şekilde söyleyeyim kendi kullandığım bilgisayara GTX 1070 yerine sadece CSGO için 1050Ti takviyesi yapıp artan paraya da PS4 alırdım diyorum.
 
Konuya iş nedeniyle dolaştığım için bir süredir yorum yapamadım malesef. Kararımı konsoldan yana verdim yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı