ASUS GTX 1070 Expedition OC Edition Farkı Nedir?

MarksManWalking

Kilopat
Katılım
9 Temmuz 2016
Mesajlar
101
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
İnşaat Mühendisi
Arkadaşlar Gigabyte Windforce GTX 1070 vardı elimde. Servise gönderdim tamir edilemedi. Satıcı bu ürünü önerdi stok olmadığı için. Bu önerdikleri kartın tipi bir değişik duruyor. Sizce almalı mıyım? Kartın kötü bir yanı var mı? Özelliklerini inceledim bir şey göremedim. Ama yinede kafam karışık tavsiyelerinizi bekliyorum.

Asus GTX1070 EXPEDITION OC Edition 8GB GDDR5 256Bit DX12 GeForce Ekran Kartı | ITOPYA
 
Tasarımsal olarak Gigabyte modelinden daha kötü fakat performans olarak çok fark olacağını düşünmüyorum. Satıcın İtopya mı? Kabul ederlerse bu modeli almanı öneririm;

Asus GeForce GTX1070 ROG STRIX 8GB GDDR5 256Bit DX12 Ekran Kartı | ITOPYA
Uzun süredir sürtüşüyoruz. Mahkemeye başvurmak üzereydim tekrar bir sorgulama yaptım. İlk kez yönlendirme yaptılar. Çok fazla muhatap olmak istemiyorum açıkçası. Son olarak şöyle sorayım size. Şu anda bu marka model kartlar ve piyasadaki diğer kartlar arasında ne gibi farklar var? Bu farklar 1-2 FPS'lik farklar mı yoksa daha büyük sıkıntılara yol açacak farklar mı? Çünkü 6 marka 15 farklı model var sanırsam. Yüksek ihtimal önerdikleri kartı alacağım. Beni ne derece etkiler bu kartı almak? Yoksa hiç farketmezsiniz alın keyfinize bakın mı dersiniz?

Sent from my LG-H815 using Technopat mobile app
 
Soğutma ve kozmetiği değişiyor. 3 fanlılar 3-5 derece daha etkili soğutur 2 fanlılara göre ama bu tam fan performansında geçerli. Önerdikleri ürünü kullanmadım iyidir veya kötüdür diyemem ancak ROG Strix modelleri hız aşırtma performansı olarak üst düzey modeller.
 
Ben sizin yerinizde olsam kesinlikle kabul etmem böyle bir değişimi. Aldığınız model daha performanslı ve görsel olarak daha iyi.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı