i5 2410M ve GT 525M laptop performans sorunu

ILker22604

Hectopat
Katılım
17 Aralık 2016
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Nvidia GT525M ekran kartılı bir laptopum var. Özelliklerini de aşağıda belirteceğim ama benim lapotpumun fanı tertemiz. Bütün sürücüleri güncel. 2 hafta önce de yeni format atıldı. Her tarafını kontrol ettim. İçi falan temiz duruyordu fakat Leauge of Legends oynarken(en düşük ayarlarda her şey kapalı) hatta masaüstünde fare imlecini hareket ettirirken 10 FPS falan alıyorum. Film izlerken kasmalar falan yapıyor. Acaba işlemcimdeki termal macun bitmiş olabilir mi? Bittiyse nasıl anlarım, yardımcı olur musunuz? Eskiden sürekli çeşitli oyunlar oynardım ki bu sistemde kasmadan GTA 5 bile oynadığımı hatırlıyorum. Laptopumda ne sorun var acaba?

PC özellikler:
  • Ekran kartı : Nvidia GT525M (1 GB)
  • İşlemci : İntel Core i5 2410-M 2.30 GHz
  • 4 GB RAM
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer yaptıklarınız işe yaramaz ise nvidia ayarlarını varsayılan yapın. Eğer yine olmaz ise sürücüyü silip tekrar yükleyin. Oyuna sağ tıklayıp grafik işlemciyle de çalıştırabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı