Driver Booster Kullandıktan Sonra Yazıların Görünümü Bozuldu

sceeplock2

Hectopat
Katılım
20 Kasım 2017
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Driver Booster ile sürücülerimi güncellemek istedim. Güncellemeleri yaptıktan sonra ekran çözünürlüğünde ve özellikle de yazılarda bariz bir değişim oldu. Yazılarda neredeyse pixeller sayılıyor. Ve Türkçe karakterler kalın ve değişik bir hal alıyor.

Güncelleme yapmadan önce hiçbir sıkıntı yoktu. Bunu düzeltmek için ne yapılabilir ? Sizce bu durum hangi sürücüden kaynaklanabilir ?

Ben ekran kartı sürücüsünü kartın kendi sitesinden güncel olarak indirdim ve yükledim ama o halde de olmadı. Aklıma başka bir ihtimal gelmiyor. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Ekran Alıntısı.PNG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tür çöp yazılımlar hatalı sürücü yükleyip sistemi berbat ediyor. Temiz Windows 10 kurulumu yapın. Bu tür driver güncelleme yazılımları kurmayın. Windows 10 otomatik güncelleştirmeleri almanız yeterli. Sadece ekran kartını kendi üretici sitelerinden kurun.
 
Bu tür yazılımlara gerek yok. Windows 7 ve üstü işletim sistemlerinde zaten otomatik olarak yüklü gelenler yetiyor. Yapmanız gereken tek şey ekran kartının driverini yüklemek.
 
Driver Booster ve bunun gibi yazılımlar, zararlı yazılım uzmanları tarafından görüldüğünde sistemden kaldırılmaktadır. Ne yazık ki ülkemizde zararlı denince hemen akla virüsler geliyor.
Driver Booster gibi yazılımlar da sistemlere zarar verebilmektedirler.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı