Kargoyu Şubeden Teslim Almak

Stanley

Kilopat
Katılım
1 Mayıs 2015
Mesajlar
24
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar herkese.
Ben gün içerisinde evde olmuyorum ve bu sebepten kargoyu şubeden teslim almak istiyorum. Alışverişi yaptığım yerin hangi kargo şirketi ile çalıştığını biliyorsam en yakın şubeye göndermelerini istiyorum fakat sorun şu ki herkes hangi kargo ile çalıştığını belirtmiyor. Bu durumda ne yapmam lazım? Hangi kargo ile çalıştıklarını bilmezsem, şube belirtemem ki... Bir çözüm önerisi var mı acaba?
 
Eğer alış-veriş yaptığınız sitenin bize ulaşın kısmı varsa oradan sorabilirsiniz durumunuzu açıklayarak. Mesela hepsiburada.com Yurtiçi Kargo ve Aras Kargo kullanıyor sanırım ve SMS ve e-posta ile size takip numarası veriyorlar. Siz mesela hangi siteden alış-veriş yapıyorsunuz?
 
herkes hangi kargo ile çalıştığını belirtmiyor.
Online alışverişlerde kargo yola çıktığında kargo takibi kısmanda hangi firma olduğu kesin yazıyor. En kötü alışveriş yaptığınız yere sorduğunuzda isim vermekten kaçınırsa alışverişi iptal etmekle tehdit edin kesin söylerler.:sentinel:
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı